joi, 24 noiembrie 2016

Video Marketing - moft sau necesitate?

Specialistii in domeniu spun ca pana acum Video Marketing-ul era optional, acum devenind obligatoriu daca vrei sa te mentii pe piata , daca vrei sa ai clienti si vanzari .
  In acest moment segmentul cu cea mai mare creștere de pe internet este Video , iar daca esti antreprenor, te poate ajuta enorm sa iti dezvolti afacerea. 


 Aici te poate ajuta Talk Fusion .  Solutia noastra de Video Marketing e o masura la indemana care:
- genereaza trafic
- te ajuta sa faci o prima impresie mai buna
- te diferentiaza de competitie
-  creaste implicarea in email marketingul tau

-  iti va aduce mai multe vanzari 

video conference, face to face, talk, friendsE timpul să-ți extinzi publicul, cu puterea video-ului. Întâlniri Connect Live, e cea mai modernă și unică tehnologie  disponibilă pe piață. Poți ține întălniri cu până la 500 de persoane, să le areți Desktopul tău și să înregistrezi. Economisești timp, călătorii și bani, fără cheltuieli la hotel și transport. Poți ține prezentări, întălniri pentru vânzari și multe altele fără ca persoanele să plece de la biroul de acasă.  Video e-mail-ul și video neswletter-ul îți permit să-ți exprimi stilul, personalitatea și brand-ul tău. Cu mesaje video unice, alege dintr-o bibliotecă cu sute de modele, disponibile în mai multe limbi, sau crează-ți foarte ușor unul – temele personalizate și marcă proprie ... sunt disponibile la cerere.  Video e-mail-ul crește rata răspunsului și a împlicării/angajamentului cu rapoarte în timp real. E perfect pentru afaceri, uz personal sau pentru caritate. 
Produsele video Connect sunt 1 soluție aduse de 1 companie -  Talk Fusion. Fondată în 2007, compania are birourile principale in Tampa, Florida și e măndrul membru al asociației de prestigiul Asociația de Vânzări Directe. Tehnologia Talk Fusion cu patentat e folosită de asociați în peste 140 de țări. Toate aceste adatorită viziunii fondatorului și CEO Bob Reina care a făcut video-ul un element cheie în comunicrea online, care schimbă viețile oamenilor. Și partea bună, ești plătit că să le spui celorlalți despre asta!


Nu ar fi bine sa atragi atentia clientilor curiosi care iti viziteaza site-ul? Un Formular de inscriere de modalitatea perfecta.
Cu cateva click-uri, poti personalize un formular, putand adauga ce camp vrei tu: pentru nume, email, numar de telefon sau orice informative vrei tu. Incepe sa strangi abonati in cateva minute. 
Odata ce prospectul se inscrie, auto responderele noastre o sa urmeze. Te ajutam sa iti transformi prospectii in client!

video chat, talk fusion, bob reina, allison roberts
Construit pe baza celei mai noi tehnologii online, video chat-ul îți oferă calitatea și claritatea pozelor pentru conversații video între orice smartphone, calculator și tabletă. Acum pentru prima dată, poți vorbi prin video chat de pe orice dispozitiv cu orice dispozitiv. Partea cea mai bună: nu trebuie să te înscrii sau înregistrezi. Doar imaginează-ți toate modurile de utilizare. De exemplu, un agent imobiliar cu  video chat pot face un tur live al proprietăților dinafara orașului; serviciul clienți poate fi dus la un alt nivel, un  agent de vânzări  poate comunica cu un potențial client, video-chat-ul e perfect pentru demonstrare de produse – poți să vezi cum produsele sunt create în fața ta, iar dacă cineva nu poate veni la o reuniune de familie spoecială, poate împărțăși bucuria live de oriunde din lume. Vieo-chat-ul e doar unul dintre produsele noatre video inovatoare. 


Cu Talk Fusion, te poţi conecta cu oricine! Mai bine prin video!

Produsele au luat 2 premii Produsul anului. Puteti vedea mai jos lista castigatorilor prinntre care e si Talk Fusion: 
http://www.webrtcworld.com/topics/newsfeed/articles/418981-tmc-announces-2016-webrtc-product-the-year-award.htm 

Poti incerca un cont gratuit de 30 de zile care include versiuni complete ale Video Email-ului, Formularelor de inscriere, Video Newslettere, Conferinte live, Video Chat - foloseste-le cat de mult vrei in 30 de zile! 
Inscriere gratuita aici: http://1096284.jointalkfusion.com/

  • memoreaza pana la 500 de adrese de email in agenda;
  • invita pana la 50 de persoane pe conferinte;
  • acces complet la webinarii, tutoriale pentru produse si resurse de marketing.
Mai mult vezi si filmulet de 7 minute care s-ar putea sa-ti placa: https://www.youtube.com/watch?v=_YBS2ueEYwc&t=147s 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu