Lideri si marturii

            Prin oportunitatea de afacere oferita de Talk Fusion, multi tineri au reusit deja sa isi indeplineasca visurile: sa-si cumpere propriile locuinte, sa calatoreasca prin lume, sa aiba masina mult dorita si sa faca ce vor cu timpul lor pentru ca nu mai trebuie sa munceasca 8 ore pe zi. 
Marsel Halim (rangul de Grand Blue Diamond - 2017) este unul dintre liderii cei mai puternici din echipa Asociatilor din Indonezia, e dovada ca vointa puternica, dorinta de invatare si abilitatea de a face actiuni decisive, impreuna cu o oportunitate perfecta de afacere – pot sa fie vehicolul care te duce spre succes. El crede ca Talk Fusion are puterea sa imbunatateasca economia si vietile intregii tari.
„Daca ai dorinta de a genera venit, sa-ti realizezi visele, sa experimentezi crestere personala incredibila, atunci cred ca ar trebui sa intri in Talk Fusion. Nu te uita doar la suprafata. Trebuie sa o cunosti toata.”
La inceput cand a devenit Asociat Talk Fusion, bineinteles ca nu a fost usor, dar a avut incredere in fratele sau care era si el Asociat. „Am invatat ca orice e posibil cu Talk Fusion. Daca fratele meu nu m-ar fi impins sa ma implic in marketing relational, atunci probabil as fi la fel ca oricare alta persoana. Ar trebui sa ma trezesc in fiecare dimineata, sa merg la lucru si sa am o rutina intreaga viata. Talk Fusion a schimbat totul.”

„Vad Talk Fusion mai mult decat o afacere; m-a ajutat sa imi indeplinesc visurile. Sfatul meu: munceste din greu in Talk Fusion. Merita!”  


Lucas Stephanus (rangul de Diamond Elite) spune: "Eram 100% sigur ca aceasta situatie nu va dura la nesfarsit. Mi-am sacrificat 2 ani de placeri ca sa ma concentrez pe dezvoltarea afacerii Talk Fusion, stiind ca o sa primesc 50 de ani de libertate - sa ma pot distra si sa-mi petrec timpul cu oamenii dragi mie". 
Lucas a renuntat la un serviciu sigur, siguranta zonei de comfort, viata sociala si altele. A renuntat la tot si si-a pus increderea intr-o idee simpla: Talk Fusion i-ar putea schimba viata. Astazi crede in acest lucru mai mult ca oricand. 

Determinare, perseverenta si munca depusa cu compania potrivita i-au adus lui Lucas Stephanus rezultatele actuale. Are mai mult timp, mai multi bani si facilitati decat niciodata, e recunoscut ca un om de succes - dar nu se va opri aici. 


****************************
Eventius Purwoko (rangul de Blue Diamond) si-a petrecut 18 ani construind o retea in afacerea de network marketing, dar a renuntat la ceea ce stia pana atunci si la ce construise pentru a se alatura companiei de video marketing Talk Fusion, in care a vazut un potential imens. Aceasta la ajutat sa isi traiasca viata pe care si-o dorise mereu. 
Se bucura de timp, libertate financiara si traieste o viata care se potriveste cu munca depusa si determinarea sa.  


****************************

Jimmy Irawan (rangul de Diamond Elite) spune: "Concentrare, consistenta si sarguinta... Apoi succesul e in fata ta". Irfandi Jovianto Lie (rangul de Diamond Elite): "In aceasta idustrie mi-am facut multi prieni, sunt liber finciari si acum am destul timp ca sa imi ajut prietenii sa aiba succes in Talk Fusion". 


Ryan Xiank (rangul de Diamond Elite) - actor, model si antreprenor, Ryan recunoaste o oportunitate de afacere cand vede una si a recunoscut potentialul Talk Fusion de cand i-a fost prezentatea oportunitatea. "Cu Talk Fusion, am realizat ca ajut o multime de oameni. Ma simt mai satisfacut deoarece oamenii sunt recunoscatori ca vietile lor s-au schimbat si muncim toti impreuna"
El e dovada ca posibilitatile se arata celor care combina oportunitatea potrivita cu etica potrivita. Cu pasiune si dedicatie, isi realizeaza visul prin Talk Fusion si isi lasa amprenta in industria vanzarilor directe. Crede ca datorita produselor inovatoare de video marketing si a opotunitatilor nelimitate de afaceri, Talk Fusion e vehicolul cel mai rapid de a ajunge la succes.  


****************************

Richard Hadi Yuwono (rangul de Diamond Elite): "Sunt determinat sa-i ajut pe oamenii din grupul meu sa zambeasca".
El a trecut printr-o perioada in care era limita si nu isi permitea multe lucruri pe care si le dorea. Acum poate crea o viata noua pentru ei si ceilalti. 

****************************

Talk Fusion l-a ajutat, de asemenea, sa isi gaseasca o noua misiune in viata si sa isi permita lungi vacante de vis. Unii cred ca prosperitatea in industria vanzarilor directe e rezervata personalitatilor extrovertite, dar Irfandi stie ca nu e neaparat asa. Pasiunea si dedicatia i-au dat gradual curajul si motivatia sa iasa din carapacea lui linistita, el stie acum ca Talk Fusion functioneaza pentru oricine. 


****************************


****************************


Arthur Kachanov, Rusia, Talk Fusion, bani onlineArthur Kachanov (a ajuns Blue Diamond in decembrie 2016) "Cel mai important lucru pentru mine e ca sotia mea, copiii, nepotii si stranepotii mei au aceasta libertate financiara. Multi oameni nici macar nu pot visa la securitatea si oportunitatea pe care ei o sa o aiba." 
Pentru cei care chiar vor sa isi schimbe stilul de viata, Talk Fusion este intr-adevar cea mai buna oportunitate de afacere."
Atingand acest rank de "Diamant Albastru", Arthur a castigat un milion de dolari si a primit un inel de aur cu diamante in semn de recunoastere


millionaire, milion dolari, bogat, castiga bani
 ****************************
Cateva dintre mesajele primite ca raspuns la video email-urile trimise cu diverse ocazii (zile de nastere, Anul Nou, Craciun si alte sarbatori). Vrei sa-ti surprinzi si tu prietenii?

Lideri recunoscuti in top: 
http://www.1096284.jointalkfusion.com

Vezi acum marturiile partenerilor despre minunata afacere Talk Fusion. S-ar putea sa te regasesti in una dinte ele si chiar sa-ti placa : 


Da click pentru a vedea marturia parintelui Paisie care a ales Talk Fusion pentru ca avea nevoie de bani pentru restaurarea manastirii Barnova:
„Daruind vei dobandi” 

Adrian Pasca, profesor de muzica si directorul Casei de Cultura din Carei, pentru el Talk Fusion reprezinta o modalitate de a lucra de acasa, dar si de a-si promova Taraful Ceatara:


Sanda Scubli si-a dat seama ca pentru avea libertate financiara nu trebuie sa-ti iei mai multe slujbe, astfel a ajuns in cel mai bun loc de unde ii poate ajute si pe altii sa o duca mai bine:


Janeta Torok muncit 32 de ani intr-un serviciu clasic, dar dorinta de a schimba ceva pentru a-si indeplini visele a facut-o sa aleaga Talk Fusion?: 

Marturia domnului Pop Codrean, acesta a fost atras de posibilitatea de a trimite video e-mailuri personalizate persoanelor cu care lucreaza:


Se spune ca:
"Daca un lucru a fost facut o data, de cineva, poate fi facut mereu, de oricine."  
Acest lucru a fost demonstrat in ultima vreme in afacerea Talk Fusion:
in ultimii 2 ani a dat 280 de Diamanti. Vezi mai jos castigurile catorva dintre ei.

1. Minh and Julie Ho –  $3,300,000 - castig cumulat in mai putin de 2 ani de zile
2. Vjacheslav Ushenin – $330,000 /luna
 

Tot articolul pe: http://www.businessforhome.org/2012/09/vjacheslav-ushenin-talk-fusion-hits-330000-per-month/?fb_comment_id=fbc_123287257818303_135974_123292017817827#f3aba7c160e21aa

3. Steve Mitchell – $100,000+/luna
gasiti un articol despre el aici: 
http://www.businessforhome.org/2011/07/talkfusion-top-earner-review-2011/ 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uASxOlGxgaU 

4. Mark Genovese
5. Bernhard Sammer 
6. Ron Wright
O lista mai lunga gasiti la :  
http://www.businessforhome.org/2012/06/talk-fusion-expending-into-russian-federation/ 

2 comentarii:

  1. Se spune ca ”Daca un lucru a fost facut odata de un om ,acel lucru poate fi facut de mii de oameni de mii de ori.” Asa ca daca cei pe care i-ati vazut in marturii au ajuns sa realizeze castiguri cu 6 zerouri, atunci si eu pot. Daca eu pot si tu poti. Totul e sa-ti dai voie, totul e sa CREZI ! Crede si vino in echipa ACUM ! Link INSCRIERE: http://1096284.jointalkfusion.com/

    RăspundețiȘtergere