Contact si Despre mine

Te salut cu drag si ma bucur ca ai deschis acest blog si aceasta pagina, 
intrand in "casa mea " si chiar in sufletul meu. 
Sunt Grigore Zlamparet, am 60 de ani, locuiesc de vreo 30 de ani in Baia Mare, dar m-am nascut in Miresu Mare, aflat la 25 de km de acest oras.  Am cei 7 ani de acasa, adica apreciez “Omul” , munca inteligenta, punctualitatea, binele, frumosul, chiar si raul si uratul, ma bucur, primesc si multumesc pentru tot ceaa ce imi ofera Dumnezeu si Universul. Am trait si primit educatia si manipularea de pe vremea lui Ceausescu. De cand eram mic vroiam sa ma fac “profesor de fericire”, deci cautam fericirea. O cauti cumva si tu? 
Am cautat-o in exterior, in lucruri, in oameni si fapte, dar am aflat pe parcurs ca ea poate sa vina doar din interiorul nostru, mai precis al meu. Asta s-a intamplat pe parcusrul ultimilor 20 ani de cautari, seminarii, dezvoltare personala, peste 100 de carti ”motivationale” sau de educatie ..financiara citite, dintre care chiar recomand: 
„De la idee la bani”, „Tata bogat, tata sarac”, Cadranul banilor, Conducta de milioane, Marketing la indigo,Cel mai bogat om din Babilon „Copil bogat, copil istet , „Puterea mintii de milionar”, „Puterea subconstientului”,  etc. Filme si filmulete: conducta de milioane (10 min), Scavia moderna, Da mai departe, Poti sa-ti vindeci viata etc. .... devenind astfel pictor, scriitor, Lider Transformational si Antrenor in Posibilitate, partener  TF si chiar mai mult sunt MARETIA CREATIEI LUI DUMNEZEU si asta este cine sunt!   ... fiind mai putin important pentru tine cine sunt eu, ci mai mult – ce pot face pentru tine. Mi-am luat un scop din a ajuta mii de oameni pentru a ajunge la libertate, libertate financiara, fericire sau de ce nu, orice isi doresc.  Vrei cumva si tu unul dintre aceste lucruri? 

Sunt 100% convins ca dupa cei 60 de ani traiti pana acum, fiind la mai putin de jumatate din viata mea, am experienta si puterea de a alege ce e mai bun pentru mine si cei din jurul meu.  Astfel am gasit si ales un concept de milioane gandit si facut de un geniu, care ne poate duce pe fiecare acolo unde ne dorim.  Spun asta dupa mai bine de 5 ani de teste, intalniri la Praga si la Budapesta cu conducerea firmei si de 2 ori la Cluj cu o parte din liderii ei. Nefiind vorba despre un lucru sau o afacere oarecare, ci despre cel mai maret lucru care se intampla acum la nivel mondial, spun inca o data cu certitudine ca am ales ce e mai bine pentru mine si cei din jurul meu. Au facut-o si alti peste 150 000 inaintea mea, in ultimii 9 ani de zile de cand functioneaza conceptul. DECI, FUNCTIONEAZA! Daca nu vrei doar sa fii sceptic ca si unii si doar sa banuiesti, ci vrei sa te informezi concret voi fi bucuros sa-ti acord tot sprijinul, sa-ti daruiesc tot ce stiu si tot ce scriu. Sunt sigur ca te poate ajuta. Totul e sa vrei sa faci primul pas:  informarea.
Misiunea mea ,scopul meu: 
sa ajut 20.000 de persoane sa ajunga la castiguri intre 300 si 3.000 de dolari lunar , din care cel putin doua persoane la 15.000 de dolari lunar, venit pasiv . 
                                        Vrei sa fii una din cele doua persoane?...sau cele 20.000?
 "Adu-ti visul la noi si te ajutam sa-l indeplinesti." Bob Reina CEO TalkFusion si eu.

Ai raspun cu un "DA" concret la intrebarea ne mai sus? 
Contacteaza-ma acum 
la numar de telefon 0752 127398 si adresa de e-mail: aum_grig@yahoo.com,
 Link inscriere: http://1096284.talkfusion.com

Felicitari ca ai ajuns pana aici!

Multumesc! Te iubesc!