joi, 27 septembrie 2018

Trebuie intai sa fii egoist ca sa poti sa fii altruist



Multi oameni sunt familiarizati cu instructiunile pe care le primesti in avion inainte de a decola: trebuie sa iti pui mai intai tie masca de oxigen si apoi sa-l ajuti pe cel de langa tine. Poate parea contrar intuitiei, dar logica e de fapt simpla si corecta. Nu poti ajuta pe nimeni daca tu nu mai ai aer. 

Unii sunt atat de dornici sa ajute si sa fie altruisti, incat nu se opresc sa se gandeasca ca nu sunt in pozitia de a ajuta.
Fii lacom, dar cu etica
Daca chiar esti angajat in a-i ajuta pe ceilalti, trebuie sa faci un lucru inainte de toate: sa te pui pe tine pe primul loc. 
Serios. Fii egoist. Daca vrei sa ii ajuti pe altii sa gaseasca succesul, intai trebuie sa il gasesti tu.
In primul rand, pune-ti tie masca de oxigen. Altfel, cum ai putea sa ii ajuti pe altii sa gaseasca fericirea, daca tu nu esti fericit?
Doar tine minte sa ramai o persoana buna. 
Desigur trebuie sa te pui pe primul loc, dar nu vrei sa ranesti pe nimeni in acest proces. 
Trebuie doar sa prioritizezi succesul.  

Totul se rezuma la relatii
Succesul in Network Marketing se bazeaza pe un singur lucru: relatii.
Fii egoist. Prioritizeaza-ti succesul, dar nu strica relatiile cu ceilalti. Nu vei inainta daca nu te poti conecta cu oamenii, pe plan personal sau profesional.  
Concentreaza-te pe a construi incredere cu prospectii si clientii. Iar in viata personala, nu uita sa spui clar de ce vrei sa faci ceea ce faci. Daca pui munca pe primul loc, spune familiei de ce faci asta. Esti acum putin egoist ca sa poti sa fii altruist in viitor.

Cum poti face asta?
MUNCESTE! 
In construirea afacerii Talk Fusion, nu vei ajunge departe daca nu esti dedicat si pasionat. Ai nevoie de ajutor? Atunci, alatura-te prezentariilor noastre!

In fiecare seara de la ora 9 pe talkfusioninstantpay.com
Si nu uita sa le spui si prospectilor tai de aceste prezentari.

Daca esti pregatit sa iti duci afacerea la un alt nivel si sa fii mai aproape de libertatea financiara, Diamond Rush Training te va invata ce trebuie sa sii pentru a-ti atinge potentialul. In fiecare miercuri seara de la ora 9:30

Articolul original in engleza pe: http://blog.talkfusion.com/you-have-to-be-selfish-before-you-can-be-selfless/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu