joi, 24 august 2017

Cum sa opresti negativitatea


Un lucru pe care nu-l inteleg e negativitatea. In fiecare zi ai oportunitatea de a avea un impact in lume, sa schimbi circumstantele si sa lasi un semn in lume, dar in schimb tu alegi pur si simplu ... sa nu faci asta? De ce?

Fiindca ti-e frica de esec? Fiindca ai avut o zi proasta? Deoarece crezi ca nu poti?
Nu cred asta, si nici tu nu ar trebui!
Cu totii avem esecuri si indoieli, te inteleg, dar asta nu te va duce nicaieri! Iti spun ce te va duce mai departe: optimismul si determinarea.

Circumstantele nu iti seteaza determinarea - TU o faci! 


Nimeni nu a „picat” pe primul loc. Succesul e un joc pe termen lung si trebuie sa muncesti. Asa ca inceteaza sa iti mai para rau pentru tine, sa ai indoieli la fiecare miscare si sa ramai incalcit in negativitate. E toxica.

Singura si cea mai mare bariera dintre unde esti acum si unde vrei sa fii 
e negativitatea.

In loc sa te gandesti de ce nu ar trebui si de ce nu poti, gandeste-te ce s-ar intampla daca ai actiona. Toata negativitatea? E doar zgomot de fundal. E doar creierul tau care vrea confort – nu-l asculta.
Mereu le spun oamenilor: tot ce conteaza e mentalitatea. Nu poti ramane in pat sa stai sa iti plangi de mila si nu poti lasa negativitatea sa te tina pe loc.


Asculta: data viitoare cand ai sentimentul ca nu poti, verifica-te, fii constient si spune-ti: „Renunt la asta acum”. De ce? Pentru ca asa infrunti negativitatea – o combati cu actiune. Lupta si da 110%. Concentreaza-te pe ce poti sa faci chiar acum si fa acel lucru. Apoi, mai multe usi se vor deschide si vei continua sa le deschizi. Asa urci un munte, asa vei reusi! 

Articol tradus de pe blogul oficial Talk Fusion: 

http://blog.talkfusion.com/how-to-shut-down-negativity/ 

Un comentariu:

  1. Nu uita:
    Singura si cea mai mare bariera dintre unde esti acum si unde vrei sa fii
    e negativitatea.

    RăspundețiȘtergere