sâmbătă, 26 mai 2018

Povestea de succes a lui Minh si Julie Ho





Cu peste 10 milioane de dolari castiguri in cariera si o structura imensa in SUA, dar si peste ocean, sa spunem ca Minh si Julie nu doar au mers pe cararea succesului, ci sunt sefii.

La inceput cand s-au inscris in Talk Fusion, Minh si Julie erau in mijlocul unui cosmar financiar: recesiunea le zdrobise afacerea ipotecara. Contul lor bancar era aproape gol (mai aveau 2,97$), aveau un ordin de evacuare al locuintei si conduceau o masina model din 1998 care avea 230 000 mile (370 150 km.). 

Decizia lor de a se alatura echipei Talk Fusion nu doar le-a schimbat viata, ci le-a salvat-o.




Puterea, determinarea si lidershipul entuziasmant al cuplului au devenit secretul cresterii unei echipe puternice si a unui venit de 7 cifre. Dupa doar 2 ani in afacere, Minh si Julie au castigat primul lor milion de dolari si au stiut ca acesta e doar inceputul. 
Pe parcursul calatoriei lor, cei doi Presidential Blue Diamonds au urcat in topurile din industrie ajungand sa aiba printre cele mai mari castiguri.

Daca nu ii gasesti conducand masina lor decapotabila Lamborghini Spyder, construindu-si afacerea din luxoasa locuinta din Las Vegas, sau bucurandu-se de compania celor 3 caini , Max, Sam si Coco, Minh si Julie calatoresc prin lume, adaugand la lista lor de peste 50 de tari vizitate si creand noi povesti de succes. 
Mai jos aveti si marturia lor video:
Click pe imagine



Si un interviu cu ei realizat de revista de specialitate Business for Home, unde poti afla mai multe despre povestea lor de succes: https://www.businessforhome.org/2013/01/minh-and-julie-ho-talk-fusion-top-earner-interview/?fbclid=IwAR3xExZq8Hg3jpGCm-4FtKrB_yiVY_4F5np3iXxzoCpHotDCLEAVk7mB5gM

Un comentariu: