luni, 20 iunie 2016

Renunta la scuze!


Mai jos aveti mesajul din acest video tradus. Gary Vaynerchuck e un om de succes, a inceput in industria vinurilor, acum e in industria digitala, a infiintat o companie, investeste in alte companii, e speaker si autor (cartea sa ajuns in topul New York Times)


Gary Vee, #askgary, afaceri, autor, vinuri

Vreau ca acest film sa iti dea curajul sa faci lucruri!

 Sa zicem ca ai 52 de ani... nu se vorbeste destul de des despre asta  - Inca nu s-a terminat! 
Daca vrei ceva cu adevarat – poate nu e momentul sa te apuci de golf sau sa impachetezi lucrurile, ci sa pornesti in forta, sa lucrezi din greu de la 7 pana la 2. 
Sunt atat de multi oameni buni antreprenori, doar ca nu s-au nascut intr-o era in care acesta era un lucru practic. E greu pentru cineva care pentru 30 de ani a facut si gandit la fel. Vor crede ca acesta e un sport pentru tineri, dar nu e! 

Daca ai ADN-ul potrivit si esti o femeie de 72 de ani, esti la fel de pregatita ca un barbat de 27 de ani. Doar ca ai trait, crescut intr-o perioada in care calculatorul nu parea un lucru practic de pe care sa iti construiesti o afacere. Dar e!

Asa ca nu mai cauta scuze... „Tinerii sunt ma potriviti/ Ei se pricep..../ ei nu au de muncit la fel de mult ca noi...” nu ma intereseaza daca ai 40, 50, 70, 90 de ani... femeie, barbat sau dintr-o minoritate. Piata iti va accepta victoria daca esti destul de bun incat sa ai o victorie. Cred mai mult ca oricand ca daca esti o mama a 2 copii, ai 49 de ani, cu un telefon poti face multe lucruri posibile – sa creezi ceva pentru tine. Nu le permiteti doar celor de 18, 19, 22 de ani sa ia o bucata din placinta asta mare, disponibila pentru oricine – indiferent de varsta. Oportunitatea e reala. Media de viata e mare, inca mai ai timp sa realizezi lucruri mari.  Incepe sa depui eforturi si sa recunosti ca acesta nu mai e doar un joc pentru cei tineri. E timpul sa reprezinti persoanele care muncesc, cu experienta si cunostinte, carunte. Incepe sa te educi, sa inveti noile tehnologii. Ok, nu ai crescut cu Instagram, dar nici nu te-ai nascut conducand o masina si ai invatat sa faci asta! Ai mai multe sanse acum sa construiesti o compania... sa iti realizezi visul, pentru ca tu ai experienta. Tinerea si entuziasmul sunt bune, dar tu chiar ai experienta!

Diferenta dintre mine si multi dintre voi – eu am muncit ca sa vad inspre ce se indreapta atentia oamenilor si investesc in acea directie. Multi ati tras o linia si ati spus „Eu nu descarc Instagram/ Snapchat” Asta te va face sa pierzi!
Acest video vreau sa fie explozia celor de 40 – 80 de ani!
batrani, adulti, tehnologie, invata, educa

Vad acea flacara, energie in ochii celor tineri, in timp ce la cei de 40, 50 de ani mai e ramasa cenusa, putina energie cand practicalitatea, dinamica familiei, piata, economia, lipsa oportunitatii i-a facut sa se indoiasca ca mai am vreo sansa. Sunt aici sa iti spun ca ai! Multi oameni de succes si-au inceput afacerile la 70 ani! In loc sa te uiti la emisiuni/ seriale sau sa te apuci de un nou hobby – ai putea sa incepi o noua afacere. Altfel, vei regreta ca nu ai facut asta. Regretul e cel mai rau lucru.
Eu am ajuns aseara acasa la miezul noptii. Nu trebuie sa o fac, dar se intampla in fiecare zi. Cred ca exista o oportunitatea reala sa inspir o generatie care merita!
progres, construieste, afacere, antreprenoriatAm 40 de ani si ma simt prins la mijloc. Nici nu va imaginati cat de nepractic era sa fii un antreprenor cand eram tanar. Acum, daca ai note proaste, dar poti vinde ceva pe internet esti viitorul Mark Zuckenberg, dar atunci erai numit prost... e foarte diferit!” 

Tu ce vrei sa faci? Care e visul tau la care aproape ai renuntat? 

"Nu trebuie sa vezi toata scara, paseste !"
Inscrie-te acum pentru a beneficia timp de 30 de zile de un cont GRATUIT.
 Clic aici : http://1096284.jointalkfusion.com/
Ai intrebari ?
 Contacteaza-ma acum : 0752-127398 sau la email
Daca ti-a placut lasa jos un comentariu sau trimite-l prietenilor tai .
Multumesc! Te iubesc ! 

2 comentarii: