sâmbătă, 9 iulie 2011

Continuare - Cele 3 secrete ale milionarilor

Secretul 2 : METODA Pentru a avea succes într-o afacere, trebuie sa aplici exact metoda recomandata, nu doar pe jumatate. În cazul ofertei de acum, nu trebuie sa vinzi, nu trebuie sa convingi oameni, Trebuie doar sa ai grija ca oferta ta sa ajunga la cât mai multi oameni. Munca este de selectare, nu de convingere ACEASTA fiind Metoda rapida de castig , sau Metoda lenta (un an si jumatate -2 ani)prin care trebuie doar sa investesti lunar 20$.

Secretul 3 : RABDAREA
Este foarte necesara rabdarea, daca vrei sa reusesti sa câstigi bani. Multi din cei care sunt dispusi sa investeasca si sa aplice metoda se poticnesc când este vorba sa persevereze chiar si mai multi ani, daca e nevoie (cu toate ca in cazul de fata , doar dupa un an rezultatele vor fi peste asteptari). 
Unii oameni confunda grosolan acest tip de afacere cu jocurile piramidale sau de tip Caritas. Aceasta conceptie paguboasa ( pentru ca nu vor câstiga chiar nimic cu astfel de mentalitate ) dovedeste lipsa de gândire logica.  Stiu ca foarte multi oameni cu greu pot crede ca se pot îmbogati în astfel de afaceri.
Chiar si în cazul în care afacerea merge foarte greu, cu mult sub asteptari, ajungi sa câstigi sume din ce în ce mai mari, cu conditia sa ai rabdare.
Uite o intrebare interesanta : Câti bani trebuie sa platesti la pensiile private sau de stat ,ca sa încasezi, dupa 10 ani, (sau 40 de ani) o pensie lunara de 1000 de euro?
Ce faceai tu in urma cu 5 ani ? Cum ar fi fost viata ta acum daca ai fi aflat de afacere acum 5 ani si ai fi perseverat pâna în ziua de azi ?
Acest al treilea secret e cel mai important si aici se poticnesc foarte multi.
Cineva m-a întrebat : Tu vei sta 2 ani în afacerea asta ?
L-am întrebat si eu : Cunosti alta varianta mai buna ?
Raspunsul lui : Nu cunosc.
Si cam asa e. Nici eu nu cunosc alta varianta mai buna. Daca cineva spune " Vai...dar eu nu am atâta rabdare...vai...dar eu vreau bani acum...vai...dar...vai..." îl intreb : Cunosti alta varianta mai buna ? Întradevar, mai sunt surse de câstigat rapid bani, dar cu ce pret ?...
Sa nu traiasca cineva cu impresia ca alte surse sunt mai sigure ! Vede fiecare ce timpuri traim !...
Pe scurt, asta trebuie sa faci ca sa câstigi bani în afacerea asta : sa investesti, sa aplici zilnic metoda si sa ai multa rabdare.

Cei care esueaza nu pot întelege acest al treilea secret : RABDAREA.
Afacerea este foarte simpla si SIGURA !

Cine are ochi de vazut, sa vada! Cine are minte de înteles, sa înteleaga


http://1096284.jointalkfusion.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu