joi, 7 iulie 2011

Secretul 1 : INVESTITIA
Linisteste-te, în cazul ofertei de acum investitia care trebuie sa o faci ca sa poti începe afacerea este foarte mica . Si totusi, iti spun : afaceri gratuite, din care sa câstigi cu siguranta bani, nu o sa gasesti, oricât ai cauta. Daca vrei totusi sa câstigi fara sa investesti nimic, atunci îti urez cautari fericite în continuare !... Aici e mult mai simplu. îti va trebui o suma ridicol de mica  pentru desfasurarea activitatii. Si totusi, aici esueaza cei mai multi oameni, înca din start. Vrei si tu sa esuezi ? Putini înteleg ideea ca , pentru a primi, trebuie mai intâi sa dai. Fara investitie nu exista profit. Asta este una din legile fundamentale ale afacerilor.
Cei care merg pe ideea " Mai întâi vreau sa primesc, apoi voi da " , nu vor primi niciodata ceea ce merita.Vor munci doar pentru patron, pentru stat sau pentru clienti greu de multumit, în schimbul unui venit mai mic sau mai mare, niciodata suficient ( chiar si cei cu salarii mari se plâng de lipsa banilor, de ce oare ?... ).
În cazul ofertei de acum, investitia necesara este de numai 20$ (aproximativ 65 de ron)  ( foarte putin, în comparatie cu alte afaceri, unde investitia  este mult mai mare ). Daca ti se pare mult e treaba ta, bucura-te mai departe de acesti bani si continua sa muncesti din greu pentru altii…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu