duminică, 5 iunie 2016

4 modalitati prin care TALK FUSION trece la treaba



Nucleul unei companii de succes e o relatie stransa cu clientii. Solutia Talk Fusion de Video Marketing te ajuta sa te conectezi cu clientii si sa creezi loialitate pentru a-ti continua cresterea afacerii.
Fa-ti afacera mai buna cu video.

Implica-te personal cu VIDEO EMAIL
Din cele 190 de miliarde de emailuri trimise zilnic, putini o fac corect si mai putini folosesc video. Dar tu poti! Cea mai buna modalitate de a capta atentia clientului e sa dai marketingului puterea sunetului si a miscarii.
Totul de la un multumesc personalizat la o lansare de produs sau aducere aminte de o intalnire, sunt teme perfecte pentru un Video Email.  Clientii o sa te inteleaga mai bine (cu 74%!), si vor fi chiar sanse mai mari sa cumpere (cu 85% dupa ce se uita la un video). Nu vrei sa detii aceasta putere de marketing in favoarea ta?
Video Email poate juca un rol important si in comunicarea dintre angajati. Un video de la director ar ava un impact mai mare decat niste cuvinte simple intr-un email. Video face totul mai interesant si mai personal!

video marketing, reclama, afacere, bani, venit

Spune totul cu VIDEO NEWSLETTERE
Multe companii includ mai mult continut in marketing, dar nu includ  video si aici Video Newsletterele iti dau un avantaj imens. Ele au devenit piesa centrala in marketing pentru stiri, promotii, anunturi etc. Poti sa arati clientilor ultimele oferte, noile produse, evenimentele din ultima perioada, sa promovezi evenimentele viitoare. Daca vrei sa creezi o relatie si mai apropiata poti impartasi cu clientii tai realizarile tale si triumfurile, lucrurile de care esti mandru si sa le multumesti ca ti-au fost alaturi!

VIDEO CHAT fata in fata
Toata lumea e ocupa si are agenda plina de intalniri.  Dar cu Video Chat-ul te poti conecta cu oricine, de oriunde. E o tehnologie cu un singur click care iti permite sa aduci cu tine pe oricine.
De exemple, te intalnesti cu un client in oras si ai vrea sa ii faci cunostinta cu un agent comercial care nu e in localitatea in acea zi. Nu trebuie sa astepti pentru asta sau sa te bazezi doar pe un mesaj scris sau o convorbire telefonica. Cu un click puteti vorbi prin Video Chat chiar daca nu sunteti in acelasi oras. E o conexiune puternica si o utilizare dinamica a tehnologiei pe care clientul tau nu le va uita niciodata.

video email, video conferinte, video chat, comunicare, online

De asemenea, cu Video Chat poti face un tur al locatiei ca agent imobiliar sau sa arati proprietati de inchiriat, sa faci o demonstratie live a produsului pe care il vinzi, sa ii ajuti pe altii sa faca o alegere dintre produsele de pe piata...
Orice poti face in viata de zi cu zi, poti sa vezi pe Video Chat. Prin Video Chat, poti fi mereu in actiune la locul potrivit. Clientii tai o sa iubeasca acest produs la fel de mult ca si tine; oamenii vor sa vorbeasca cu o persoana reala, asa ca oportunitatile pentru Serviciu Clienti sunt aproape nelimitate.
Conversatia fata in fata cu clientii valorosi ca sa le raspunzi la intrebari si sa rezolvi problemele – folosing tehnologia video care candva se credea SF – iti construieste o reputatie si creeaza experiente pozitive cu clientii care curand vor fi impartasite pe retelele sociale. 
#Afacere Grozava
talk fusion, business, afacere, MLM, bani, castiga
 
Contacteaza cu CONFERINTELE LIVE
Cand vrei sa impartasesti mai mult decat o conversatie, Conferinta Live transmite mesajul tau. Poti aduna intr-o „camera” de  conferinta, fara sa pierzi timp sau sa cheltuiesti in plus pe transport, grupuri mici sau mari, de peste drum sau din alta tara. Pentru ca participantii la o astfel de comferinta pot participa de oriunde sunt ei, doar sa fie conectati la internet. Poti ajunge la cat mai multi oameni, in cat mai putin timp (si cu cat mai putini bani).
Poti arata si invata persoanele de pe conferinta online ca si cum ati fi toti la o masa, intr-o conferinta. Poti impartasi fisiere, rapoarte cu directorii si sa se revizuiti impreuna. Poti arata echipei tale la ce proiecte lucrezi, aratandu-le desktop-ul tau. Poti oferi o demonstratie de produs clientilor curiosi. Imagineaza-ti  implicarea directa cu pana la sute de participanti pentru ca toti vor fi  tratati personal.
Conferinta Live  e incredibil de flexibila si usor de folosit. Daca ai participanti care vorbesc o limba straina, poti invita pe cineva sa traduca, iar acestia vor putea traduce in timp real pentru ca si ei se vor vedea in acelasi timp cu tine.... Poti pasa stafeta la alt speaker, in diferite momente ale prezentrarii, in acelasi fel in care a-i face-o daca ati fi fata in fata.

Conectaza-te cu TALK FUSION
Fie ca vorbesti cu un coleg de munca, vanzator sau cel mai important client pe care l-ai avut vreodata, Talk Fusion iti ofera o modalitate de a crea o conexiune mai puternica, vibranta si personala ... cu video! Aceasta este noua cale de a face afaceri!

Solutia de Video Marketing Talk Fusion te ajuta sa te conectezi cu clientii sa castigi loialitate fata de brand-ul tau si sa iti dezvolti afacerea. 

Daca vrei sa le incerci gratis toate aceste produse (pentru 30 de zile) trebuie doar sa intri pe acest link si sa dai click pe butonul "Try it free" din partea dreapta si completezi cu datele tale: http://1096284.jointalkfusion.com/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu