sâmbătă, 27 august 2011

O sansa si pentru tine

Ar trebui sa recunosti ca 40 de ore de munca pe saptamana, timp de 40 de ani nu e ceea ce iti doresti... si te indrepti cu rapiditate spre o pensie care nu iti va ajunge sa te intretii. Deci, cum ai putea face niste bani in plus? Iti iei o a doua slujba? Vinzi lucruri pe Ebay? Iti cumperi o franciza? (dar iti trebuie 1 milion $ pentru asta , iar tu nu ii ai acum) Care e cea mai buna cale? Raspunsul: Marketing-ul relational. Acesta este numarul 1 si statisticile o arata: 90% dintre oameni vor cumpara un produs daca este recomandat de catre o cunostinta. este dovedit: cuvantul tau este mai influent decat reclamele de la televizor sau din reviste.
Cea mai buna afacere de marketing relational este Talk Fusion - evolutia in comunicatii, atat personale cat si de afaceri. Talk Fusion itit ofera posibilitatea de a trimite video-uri, fara sa fie nevoie sa atasezi fisiere. De asemenea poti sa-ti postezi video pe site-ul tau, pe facebook sau pe blogul tau.
Ai la dispozitie 8 produse: video e-mail-ul, conferinte video, video share, autoresponder video, video blog, fusion wall-ul, transmisii live, e-subscription form(forma de abonare).  Toate acestea intr-un pachet la un pret foarte mic.
Industria video explodeaza si 60% din traficul de internet global va fi video.
 Talk Fusion este cea mai tare afacere globala, avand "fani" in 85 de tari; nu are competitie si nu gasesti produsele in magazine.
Acum este momentul sa actionezi si sa iei controlul asupra viitorului tau financiar. Nu trebuie sa demisionezi, poti sa-ti concediezi seful. Poti face totul de acasa, stand in pijama, in timp ce altii sunt blocati in trafic.
Sunt 3 tipuri de oameni:
cei care lasa totul sa se intample ("pasageri"),







cei care fac ca totul sa se intample ("conducatori") si






cei care se intreaba: "Ce s-a intamplat?"


Trezeste-te! Nu te mai uita cum altii iti traiesc visul. Sincronizarea este totul, asa ca: nu ramane in urma.



Daca vrei sa afli mai multe trimite un e-mail la : aum_grig@yahoo.com
sau acceseaza link-ul: http://1096284.talkfusion.com/portal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu