vineri, 27 mai 2016

Cel mai valoros capital


Care este cel mai valoros capital pe care il ai in afacerea ta?

Sa presupunem ca ai deschide o florarie. Ce ai face? Care ar fi stocul tau? Flori, vaze etc.
flori, florarie, antreprenor, afacere

In afacerea noastra care e inventarul tau? E lista ta de cunostinte si clienti. Le spunem oamenilor ca in primele 72 de ore sa contacteze topul celor 25 de persoane, dar mergem si mai departe. 
Se spune ca o persoana cunoaste, in medie, 400-500 de persoane dupa prenume. Deci, ai o oarecare influenta asupra lor. O greseala facuta de multi: fac lista de 25 de persoane si apoi nu mai adauga la ea. Gandeste-te: daca ai fi platit 10$ pentru fiecare persoana de pe lista de prospecti, cate nume ai mai adauga la lista?

Si tine minte, in viata de zi cu zi, cand mergi la spalatorie, la magazine, la benzinarie, adauga mereu persoane la lista ta. In medie, o lista ar trebui sa creasca cu 10- 20 persoane pe saptamana. Gandeste-te la lista ta ca la inventar!  Trebuie sa continue sa creasca pentru ca e cea mai valoroasa.

Poti vedea raspunsul video in engleza aici: https://www.youtube.com/watch?v=Qrrf3BEmLO8

Daca vrei sa vezi cum functioneaza produsele Talk Fusion, acum le poti incerca gratuit pentru 30 de zile. E simplu! Intri pe acest link, dai click pe butonul "Try it free" din partea dreapta si completezi cu datele tale: http://1096284.jointalkfusion.com/ 
Pe urma vrei primi tutoriale cum sa folosesti produsele ca sa iti dezvolti afacerea."Nu trebuie sa vezi toata scara, paseste !"

 Clic aici : http://1096284.jointalkfusion.com/
Ai intrebari ?
 Contacteaza-ma acum : 0752-127398 sau la email

Daca ti-a placut lasa jos un comentariu sau trimite-l prietenilor tai . 

Multumesc! Te iubesc ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu