luni, 8 august 2016

Cum ar fi daca...

”Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa iti stapanesti propria viata?

Iata ce cred eu ca ar insemna acest lucru:
Daca scazi din cele 24 de ore ale unei zile timpul cat dormi, timpul cat lucrezi si te deplasei dintr-un loc in altul, precum si timpul necesar diverselor activitati zilnice, cea mai mare parte a oamenilor nu mai au decat 2-3 ore pe zi pentru a face ceea ce doresc.
Si chiar daca au la dispozitie acest timp liber, au ei oare destui bani?”

Ti-ar placea sa fie invers? Sa lucrezi 2-3 ore si in rest sa faci ce doresti, sa ai bani sa calatoresti, sa iti cumperi orice, sa nu ai griji si sa te bucuri de viata?

vacanta, timp liber, vara, la mare

Citatul de mai sus e din cartea ”Prezentarea in 45 de secunde” de Don Failla. Aceasta carte e o buna sursa de motivatie sa continui sau sa incepi sa lucrezi in Network Marketing si, de asemenea, iti da sugestii de raspunsuri la intrebarile dificile puse de unele persoane.
De exemplu:
”Intrebare: Cand trebuie sa imi parasesc serviciul?
Raspuns: cand castigi in MLM de 2 ori mai mult ca in serviciu.”
sau

”Nu am timpul necesar pentru o afacere MLM?
Raspuns: Nu iti solicit timpul, ci contactele tale. Informeaza-i pe prietenii tai despre conceptul MLM si spune-le sa ma caute. Cu alte cuvinte, vom folosi contactele tale, timpul meu, energia mea si cunostintele mele teoretice in colaborarea noastra. Tu o sa cheltuiesti 2 minute din timpul tau, iar eu 2 ore din al meu.”

Cartea iti ofera modele de prezentari scurte si simple care sa ii faca curiosi pe prietenii si cunostintele tale. Incepand cu niste calcule simple care iti arata cate persoane poti avea in structura, pana la comparatii cu vapoare cu aur, cu argint sau goale si reguli ale motivatiei (trebuie sa ai acelasi nivel de motivatie mereu, care sa fie molipsitor si sa ii atraga pe oameni in echipa ta).
La fel ca si la scoala, si in afacerea ta Network Marketing trebuie sa fii dispus sa inveti mereu, iar mai apoi sa oferi aceste informatii si echipei tale – ii vei mentine motivati si activi.

”Multi-level Marketing ofea tuturor, in mod real, posibilitatea de a-si vedea 
implinite propriile vise, pentru care nu trebuie sa astepte 30 sau 40 de ani. 
Majoritatea oamenilor se tem sa incerce un start nou si sa construiasca o afacere 
de unul singur. MLM le ofera aceasta posibilitate, fara a le perturba 
mijloacele actuale de intretinere, determinandu-i sa se implice si sa incerce.”


Gandeste-te la visele tale... de ce sa astepti 30 de ani sa ti le indeplinesti? cand ai putea construi o echipa in MLM si in 2-5 ani sa poti sa renunti la serviciul tau. Imagineaza-ti ce ai face...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu