duminică, 12 august 2018

Cele 4 secrete ale succes



Succesul nu e ceva ce apare peste noapte. E ceva ce trebuie castigat. A trebuit sa muncesc din greu ca sa ajung unde sunt acum si continui sa muncesc ca sa mentin succesul.
Eu cred ca exista 4 secrete ale succesului.

#1: Munca
Primul secret? Munca. Daca nu depui efort in ceea ce faci, nu vei primi nimic inapoi. Dupa peste 25 de ani in industrie am invatat ca efortul e cea mai importanta componenta a unui plan. Trebuie sa ai determinare pentru a iti indeplini visurile.



#2: Efortul
Efortul nu inseamna nimic daca nu faci lucrurile cu un simt al urgentei. Trebuie sa contientizezi ca nimic nu in viata nu va astepta dupa tine. Nu irosi timpul pregatindu-te mereu, actioneaza acum pentru ceea ce vrei.

#3: Cunostinte
Trebuie sa stii ce vrei si ce pasi ai de urmat. O parte importanta a succesului e a stii ce ai de facut. Principiile de care ai nevoie pentru a avea bunastare, ca parghia si multiplicarea, nu sunt invatate in scoala. In schimb, inveti matematica, stiinte, istorie etc. si alte lucruri care mai tarziu in viata nu iti folosesc.
Foloseste-te de oamenii pe care ii cunosti si invata de la ei abilitatile de care ai nevoie ca sa iti atingi scopurile. Ia-ti un mentor care sa te ajute sa treci peste obstacole. Cu determinarea si cunostintele potrivite vei depasi orice obstacol si vei ajunge departe.


#4: Vehicolul potrivit
Care este al patrulea secret? Am mai spus-o si o s-o mai spun – trebuie sa ai vehicolul potrivit, modelul de afacere potrivit. Unul dintre oamenii pe care ii urmaresc si ma inspira, Tony Robbins, a spus: “Sa fugi spre est cautand apusul, oricat de pozitiv esti sau cat de greu muncesti, nu va functiona pentru ca nu e strategie potrivita”. Si are dreptate. Nu poti implementa un plan fara instrumentele potrivite.


Aici apare Talk Fusion. Noi avem un plan simplu, usor de urmat care iti da tot ce ai nevoie ca sa ai succes. Cu munca, un simt al urgentei, cunostintele potrivite si vehicolul potrivit, poti sa iti transformi visele in realitate. Trebuie doar sa profiti de oportunitate.

Articolul original, in engleza, il gasiti aici: http://blog.talkfusion.com/the-four-secrets-to-success/

Daca vrei sa stii mai multe despre Talk Fusion si sa te folosesti de acest vehicol pentru a castiga un venit suplimentar pe langa ceea ce castigi acum, atunci lasa-ti adresa de email in formularul din partea dreapta, sau trimite-ne un email la: aum_grig@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu