luni, 7 ianuarie 2013

Poveste reala de succes

Minh and Julie Ho - Talk Fusion Check  
Minh si Julie Ho sunt Royal Blue Diamonds in Talk Fusion, si numarul 1 in Topul castigurilor. Locuiesc in Las Vegas, Nevada, SUA. Echipa lor are sute de mii de oameni in 143 de tari, iar castigurile lor sunt estimate la 300 000 $/luna si 4 milioane$ in cariera din Talk Fusion.



Povestea lor poate fi rezumata astfel: de la faliment au ajuns la castiguri de 7 cifre in mai putin de 2 ani cu o familie formata din 7 copii si 4 nepoti.
Minh si Julie afirma: “Uitandu-ne la noi in urma cu 2 ani, aveam 2 pennies ramasi in buzunar si politia in fata usii. Din cauza recesiunii am pierdut totul... afacerea, venitul lunar de 5 cifre, securitate financiara, posibilitatea de a ne plati facturile, chiar si masinile. Network marketing-ul a fost un miracol pentru noi pentru ca am putut sa ne platim facturile imense si sa punem bani deoparte, ceea ce nu am putut face in 10 ani.”

Minh and Julie Ho - Talk Fusion Home    aceasta este resedinta lor actuala 

Fiind intrebati cum au aflat de Talk Fusion, au raspuns ca au auzit de uimitoarele  produse de video e-mail de la un prieten. Au stiut ca vor fi niste unelte grozave pentru a tine legatura cu clienti si sa creeze relatii cu potentiali clienti. In timpul sarbatorilor trimiteau tuturor un mesaj in care le multumeau pentru cooperare si intrebau de viitoare colaborari.   

Minh and Julie Ho - Talk Fusion Mercedes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu