sâmbătă, 20 iunie 2015

Cum poate actiona "tehnica levierul" in avantajul tau?

Urmareste inca un video de 1 minut cu Bob Reina care iti ofera sfaturi! 



 Tehnica Levierul: 
Înseamnă că ai mai mulţi oameni care contribuie la afacerea ta. În industria noastră, e unul dintre lucrurile care poate crea liberertatea timpului şi a banilor.
Gânseşte-te la asta pentru o secundă, multe lucruri: casa ta, maşina au valoare şi sunt rezultatul a mai muncii mai multor oameni. Același concept se aplică și venitului tău – de ce cineva ar trebui să trăiască bazându-te doar pe efortul tău. Ce se întămplă dacă te rănești? Sau când te pensionezi? Nu o să mai ai un venit. Când ai o părghie (levier) înseamnă că există o echipă care contribuie la venitul tău.
Cineva muncește doar 3 ore pe săptămână, altcinve 5 ore, tu poate muncești 40 de ore, atunci sunt 48 de ore pe  săptămână care contribuie la venitul tău.

În industria noastră, oamenii entuziasmați aduc mai mulți oameni entuziasmați. Dacă cineva contribuie 5 ore sau 20 pe săptămână pentru afacere, atunci ai o armată. Iar tu singur, nu o să poți obține ce poate obține o armată. Asta e levierul. E un element cheie în industrie și în succesul tău în Talk Fusion.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu