luni, 15 iunie 2015

Sfaturi pentru succesul in afacere

 Acesta este unul dintre video-urile cu Bob Reina in care ne da sfaturi pentru a avea succes in Talk Fusion, sunt scurte si folositoare. Le gasiti si pe celelalte pe canalul de YouTube

Planul de compensare cu plată instantă



Sunt multe motive pentru care suntem diferiți. În primul rând, avem primul și singurul plan de compensare instant care te plătește la 3 minute după ce s-a făcut plata, bonus de start rapid, bonusuri de echipă și o varietate de alte bonusuri. Deci, trebuie să te întrebi dacă vrei să fii plătit lunar (cum încă fac câteva companii), sau instant.
Dar dacă ne uităm dincolo de suprafață, un alt mare avantaj e când plătim, nu numai momentul - instant, ci fundamentele ce trebuie puse la bază. Nu e un plan cu matematică complicată, e foarte simplu – te plătim la 100 de puncte pe dreapta și 100 pe stânga.
Poate nu ești familiarizat cu planurile de componsare din industrie. Lasă-mă să te ajut. Multe companii te plătesc când ai 400 pe o parte și 400 pe cealaltă, sau 300 pe una și 600 pe cealaltă. Dar asta este cauza pentru care nu câștigă foarte multe persoane. Filosofia mea este: să câștige cât mai multe persoane, cât mai repede. Dacă ești recompensat pentru ce faci, vei repeta. Deci, 100 și 100.

Al doilea mare avantaj e că produsul nostru lunar costă doar 35 $. Preț mic pentru o valoare mare. Oamenii o să rămână pentru mai mult timp, ceea ce duce la un venit rezidual mai bun.
Avem toate recompensele pe care ți le-ai dorit vreodată: Mercedes Bonus, Rolex,  Vacanță în Hawaii de 2 ori pe an. Deci, e foarte important să înțelegi că avem doza potrivită de numere, dar și psihologiapotrivită în spatele planului de compensare. Acesta e motivul pentru care avem lideri în topurile industriei.  




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu