duminică, 6 septembrie 2015

Ar trebui sa lucram in weekend-uri?

E aproape gata weekend-ul, v-ati relaxat sau ati si lucrat cat de putin la visul vostru?
Pentru ca oamenii de succes nu se uita la TV tot weekend-ul, nu merg in baruri si cafenele si dorm pana la 2 dupa-masa...
Ce raspuns a dat Bob Reina la aceasta intrebare: Ar trebui sa lucram in weekend-uri?

Fac asta deja de 25 de ani si am muncit in multe weekend-uri, daca nu chiar in toate. Trebuie sa intelegi motivul. Afacerea aceasta cere sacrificii. Majoritatea oamenilor lucreaza 40 de ore pe saptamana, nu trebuie sa completezi un calendar, nu o sa-ti tinem socoteala. Ce trebuie sa faci: sa renunti la activitati care nu iti aduc venituri, cum ar fi uitatul la televizor sau altele. Trebuie sa sacrifici aceste lucruri ca sa poti depune efortul necesar. 

Weekend-uri sunt bune pentru a munci deoarece oamenii nu lucreaza, ci sunt acasa si e un moment potrivit sa-i contactezi. Unii ar putea spune: „Nu vreau sa lucrez in weekend-uri, vreau sa stau cu familia mea”. Dar, adu-ti aminte ca faci afacerea aceasta PENTRU familia ta. Iti spun din proprie experienta – as prefera sa renunt la timpul liber din weekend-uri ca sa imi construiesc viitorul, chiar daca in timpul saptamanii sunt plecat si doar in weekend-uri pot sa stau cu familia. 

Asadar, raspunsul e DA, ar trebui sa lucrezi in weekend-uri si sa faci sacrificiile necesare pentru a-ti construi viitorul. 


"Nu trebuie sa vezi toata scara, paseste !"

Inscrie-te acum pentru a beneficia timp de 30 de zile de un cont GRATUIT.
 Clic aici : http://1096284.jointalkfusion.com/
Ai intrebari ?

 Contacteaza-ma acum : 0752-127398 sau la email 
Daca ti-a placut lasa jos un comentariu sau trimite-l prietenilor tai .
Multumesc! Te iubesc ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu