vineri, 7 august 2015

5 lectii de viata importante de la Bob Reina

CEO Bob Reina si-a dedicat viata ca sa inspire mii de oameni care sa-si urmeze visele. „Sunt platit in functie de cate vise ajut oamenii sa atinga. Nu o sa ma opresc niciodata din a ajuta oamenii. Mereu o sa vreau sa fac mai mult.” Nu conteaza care e ocupatia ta, care sunt aspiratiile tale sau ce nivel de succea ai, adoptand mentalitatea promovata de Bob Reina poti schimba ceva in viata ta.
Talk Fusion, ajuta, help, industrie
(„In aceasta industrie, iti pasa de succesul celorlalti mai mult decat de al tau”)


Uite 5 lectii dintre multe altele pe care Bob Reina ne poate invata:
1. Visele nu sunt bune numai daca FACI ceva.
 
Daca ai mai citit pana acum articolele scris de el sau Ghidul Diamond Rush, atunci stii deja ca: „Orice lucru maret care s-a intamplat a pornit de la un vis.” Totusi, visele nu se indeplinesc asa, peste noapte, din intamplare sau din noroc – trebuie sa muncesti pentru succes ca sa-ti creezi stilul de viata pe care-l vrei. Nu subestima cantitatea de dedicare, sacrificii si munca necesare pentru a-ti schimba viata.

2. Ce e recompensat e repetat.
Acest concept nu e doar un element important din cultura Talk Fusion (si filosofia din spatele primului plan de compensare cu plata instanta); de asemenea e foarte  satisfacator daca aplici asta in orice domeniu din viata ta.
echipa, respect, loial,
Cand multumesti cuiva pentru eforturile lor, recunostinta ii va face sa repete acele eforturi. Cand suntem loiali membriilor echipei noastre, afacerii, familiei, prietenilor, o sa ai respectul lor si o sa primesti loialitate in schimb. Foarte important, cand rasplatesti oamenii pentru succesul lor, acestia o sa munceasca din greu pentru a avea mai mult succes in viitor.
3. E ok sa fii  “lacom si etic”
Bob Reina crede ca lacomia poate fi un lucru bun atata timp cat ai intentiile potrivite. Aici se refera la faptul ca muncesti din greu ca sa ai succes intr-un mod onest si curat.

4. Cea mai buna razbunare e succesul.
Poate o sa dai peste prieteni sceptici si o sa cunosti vibratia cuvantului „Nu” in drumul tau spre succes. Poate o sa vrei sa renunti, dar tine minte ca lucrurile bune urmeaza sa vina. Cei care nu se alatura afacerii sau nu cred in tine, o sa regrete aceasta decizie pe viitor.
Cand altii iti aduc stres si negativitate in viata ta sau incearca sa te faca sa renunti la visele tale, nu te enerva si nu incerca sa le faci acelasi lucru. Tu continua sa muncesti din greu si sa le dovesti ca nu aveau dreptate.
 
Lasa arsura temporara a respingerii sa devina combustibilul care duce afacerea ta mai repede si mai puternic decat pana acum. Pana la urma, nu exista razbunare mai dulce decat sa faci cu mana cuiva care nu te-a ascultat, de la volanul noului tau Mercedes-Benz sau Ferrari rosu.

5. Nu trebuie sa pui 1000 $ ca sa faci multi bani
In timp ce tranformarea lui Bob de la un politist neinfricat la cineva cu castiguri mari in vanzari directe (si acum fondatorul si CEO Talk Fusion) este o poveste impresionanta, nu a fost mereu o calatorie usoara si linistita. „Au fost momente cand factura la telefon era mai mare decat cecul pe care-l primeam”, isi aminteste Bob. Dar s-a orpit? Nu! Nici tu nu ar trebui.  
businessman, business woman, telefon 
Oamenii de succes nu sunt perfecti, sunt pur si simplu persoane care nu au renuntat. Prin repetare si perseverenta, o victorie mica se va aduna si va contribui la realizari mari in timp. Poate o sa auzi mai mult „nu”, decat „da” si sa faci multe greseli, dar e important sa continui. Acesta este doar inceputul povestii tale de succes. Cu logica despe succes a lui Bob Reina in minte, o sa obtii lucruri pe care nu ti le imaginai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu