duminică, 26 iunie 2016

A renuntat la 2 ani de placeri pentru 50 de libertate


Are un apartament frumos in inima Jakartei si visul indeplinit de a avea un Mercedes si un Ferrari, Lucas Stephanus se bucura de viata in felul sau. 

Cu oportunitatea de afacere Talk Fusion, Lucas are timp pentru el insusi si isi poate urma visurile - si asta e doar inceputul.
Inainte de Talk Fusion, viitorul lui Lucas era foarte diferit. Avea un serviciu in inginerie maritima si toata lumea credea ca va avea o cariera stralucita. Dar pentru el ceva lipsea. Asa ca, atunci cand un prieten i-a aratat oportunitatea, a recunoscut potentialul imediat si stia ca e timpul sa aiba vise indraznete. Si-a dat demisia, desi familia si prietenii nu au inteles de ce a renuntat la oportunitatea pe care o avea. El stia ca Talk Fusion ii ofera mai mult decat un viitor, ii ofera sansa de a trai. "Era inutil sa ma cert cu ei din moment ce trebuia sa le arat rezultate. Aveau nevoie de dovada, nu cuvinte!"

Masinile de lux si apartamentele nu au aparut peste noapte. Stia ca succesul nu va veni instant si ca va trebui sa munceasca din greu ca sa isi construiasca afacerea, dar stia ca aceasta dedicare va fi recompensata pe termen lung. 

lux, apartament, locuinta, luxury


Lucas Stephanus spune: "Eram 100% sigur ca aceasta situatie nu va dura la nesfarsit. Mi-am sacrificat 2 ani de placeri ca sa ma concentrez pe dezvoltarea afacerii Talk Fusion, stiind ca o sa primesc 50 de ani de libertate - sa ma pot distra si sa-mi petrec timpul cu oamenii dragi mie". 

Lucas a renuntat la un serviciu sigur, siguranta zonei de confort, viata sociala si altele. A renuntat la tot si si-a pus increderea intr-o idee simpla: Talk Fusion i-ar putea schimba viata. Astazi crede in acest lucru mai mult ca oricand. Determinare, perseverenta si munca depusa cu compania potrivita i-au adus lui Lucas Stephanus rezultatele actuale. Are mai mult timp, mai multi bani si facilitati decat niciodata, e recunoscut ca un om de succes - dar nu se va opri aici.

Asemenea culturii corporative de la Talk Fusion, Lucas crede in a darui si urmatoarea lui misiune e sa ii ajute pe altii sa obtina libertate financiara. "Vreau sa ma bucur de succes alaturi de toti prietenii mei. Vreau sa le dovedesc ca decizia lor de a se alatura companie e decizia corecta".

Mercedes, Ferrari, masini lux


Prin impartasirea oportunitatii si a produselor de video marketing Talk Fusion, Lucas a urcat nivelele si a aratat tuturor ce stia de la inceput - combinatia dintre atitudinea potrivita si putearea Talk Fusion ofera posibilitati nenumarate. 
Daca vrei sa vezi si tu cum functioneaza produsele, le poti incerca gratuit. Intra pe acest link si fa-ti un cont: http://1096284.jointalkfusion.com 
Timp de 30 de zile vei avea acces la toate produsele si vei primi tutoriale si alte informatii pe mail.


"Nu trebuie sa vezi toata scara, paseste !"
 Clic aici : http://1096284.jointalkfusion.com/
Ai intrebari ?
 Contacteaza-ma acum : 0752-127398 sau la email

Daca ti-a placut lasa jos un comentariu sau trimite-l prietenilor tai . 
Multumesc! Te iubesc ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu