joi, 1 septembrie 2016

10 activități zilnice pentru antreprenori serioși - partea II

      Aceasta e continuarea articolului de ieri - primele 5 le gasesti aici: http://afacereatacom.blogspot.ro/2016/08/10-activitati-zilnice-pentru.html

      6.      Închiderea

Pe parcursul zilei, petreci cel puțin 30 de minute intrănd în contact cu potențiali noi clienți și prospecți. De ce să îți irosești timpul ghicind? Nu aștepta ca ei să te sune, fă tu primul pas. Verifică constant cine  e serios și vrea să aibă un venit suplimentar. Mama care se plângea că nu are destui bani în timp ce se uita la meciul de fotbal? Sun-o și adu-i aminte că există posibilități să câștige un venit suplimentar. Mecanicul care și-a facut un cont gratuit? Trimite-i un video email și întreabă-l care produs îi place cel mai mult. Nu lăsa nicio piatră neîntoarsă.
Deoarece, adevărul e că, doar prin faptul că împarți DVD-urile cu prezentarea sau broșuri ca și bomboanele de Halloween, nu ajută pe nimeni să devină milionar. Ca instrumentele de marketing să funcționeze trebuie să faci închiderea/ apelul în 3.

       7.      Ține liniile telefonice ocupate

Uită-te bine la lista ultimelor apeluri și la echipa ta. Câte telefoane se dau zilnic? Ce procent din ele se termină cu o vânzare? Generezi referali? Acei referali devin noi peroane în echipă sau clienți?
Când CEO-ul Bob Reina își construia afacerea, a făcut apelun în 3 o parte integrală din cultura și metodele folosite de echipă. Avea nevoie de mai multe baterii de telefoane într-o zi.
Dacă ziua ta nu se desfășoară așa, trebuie să faci o schimbare.  „Erau luni în care factura de la tlefon era mai mare decât comisioanele mele, dar am continuat să forțez. Am știut că e ceva important și că merită”.
Creează cultura. Setează un standard (și un exemplu). Ar trebui să contactezi mereu persoane noi, să ceri sfaturi de la sponsor și ajută-i pe membrii echipei tale să aibă succes – chiar și în weekenduri!

vise, visuri, panou, vizualizare

   8.      Înconjoară-te cu inspirație

De ce te-ai înscris în afacere? Ce ți-ai propus? Ce te motivează? Care este stilul de viață la care visezi?
Găsesțe răspunsurile la aceste întrebări, scrie-le, scoate poze cu ele, lipește acele doze zilnice de motivație pe Panoul de vise. Fă-l vizibil. Uită-te la el zilnic și reflectă la călătoria ta.
Adaugă imagini noi din când în când: copiii tăi, casa de vis, destinații pe care vrei sa le vizitezi, un ceas Rolex superb... orice și tot ce îți va accelera morivația ca să ai succes.
Încurajează-i pe membrii echipei să facă la fel! Tony Robbins spune că asta aduce o schimbare adevărată în organizația ta: „creează o mentalitate de campion care se traduce în acțiuni puternice, unde echipa ta muncește din greu și inteligent – fiind implicați total în a deveni cei mai buni”  
  

       9.      Rezervă-ți cel puțin 10-15 minute pentru propria dezvoltare și motivație

Prima cerință ca să ai succes e: schimbă-ți mentalitatea. Tony Robbins crede cu fermintate că „Eșecul generează eșec. Succesul generează succes”.
invata, citeste, scrie, noteaza, cafea, caiet
Trebuie să fii pregătit să câștigi toată ziua, în fiecare zi. E ceva ce nu apare peste noapte. E nevoie de timp, strategie, practică și efort – ceea ce înseamnă că trebuie să investești în dezvoltarea ta în fiecare zi.
Citește cărți despre succes, înconjoară-te cu persoane pozitive, motivate, postează pe rețelele sociale citatele tale preferate care să îi motiveze și mobilizeze pe ceilalți. Aceste acitivități nu îți vor aduce în mod direct un comision, dar te pot ajuta să îți dezvolți încrederea, postura și mentalitatea de câștigător necesară ca să aduci mai mulți oameni în echipă și să ai succesul pe care ți l-ai dorit.

       10.      Ieși și întâlnește oameni


noi prieteni, cunoaste, cunostinte, intalneste

Doar fiindcă construiești o afacere de acasă nu înseamnă că vei fi lipit de canapeaua ta sau de masa din bucătărie. Ieși și întâlnește oameni. Fii prezent în comunitatea ta. Mergi la evenimente. Mergi cu câinele la plimbare.  Du-te la seminarii! Susține micile afaceri. Oriunde mergi, poartă cu tine echipamentul Talk Fusion ca să fii pregătit să întâlnești noi prospecți (nu uita să ai cu tine cărțile de vizită și DVD-urile).
  

Toate aceste sfaturi pe care le-ai învățat azi o să te facă ziua de mâine grozavă. Acestea sunt testate în timp și e dovedit că vor construi obiceiuri care merită. 

Vrei sa fii si tu antreprenor si sa ai propria afacere? Lasa un comentariu sau intra pe:  http://1096284.jointalkfusion.com si fa-ti un cont gratuit :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu