miercuri, 12 octombrie 2016

Adevărul despre viață

În unul din articolele de pe blogul oficial Talk Fusion, fondatorul și CEO Bob Reina vorbește despre viață și ne oferă sfaturi. 
secunda, timp, clipa, picjumbo, computer, birou
 Se poate întâmpla într-o clipă.
Un apel telefonic. O ceartă. Un accident. Cât ai clipi.

Atât durează... și bam – viața ta s-a schimbat pentru totdeauna.
Vei fi pregătit?
Dezvoltă-ți un plan
 
Când obstacolele apar și lucruri neprevăzute se întâmplă, trebuie să fii pregătit să le depășești pe toate.  Nu doar de dragul tău, ci și pentru oamenii care se bazează pe tine: familia ta, prietenii tăi și echipa ta.

Crede-mă: cea mai bună cale de a preveni o urgență financiară e să acționezi acum, înainte să se întâmple. Acum, nu mai târziu.
De aceea e important să trăiești în momentul prezent. Nu se știe niciodată ce se va întâmpla mâine, așa că nu îți amâna visurile!

Tocilarii (care nu aplică niciodată ce învață) nu termină primii... de fapt, nici ultimii. Pur și simplu ei nu termină o misiune. Așa că rankul la care vrei să ajungi, acel premiu pe care vrei să-l primești, acei bani pe care vrei să-i câștigi pentru copiii tăi.... nu mai irosi nici o secundă, atinge-ți țelurile acum.

Vino pe conferințe și la trainingurile Diamond Rush și asigură-ți un viitor sigur!
O să-mi mulțumești mai târziu.
– Founder & CEO Bob Reina


Articolul îl găsiți aici pe blog, în limba engleză: http://blog.talkfusion.com/the-truth-about-life-from-founder-ceo-bob-reina/
Sursă poză: https://picjumbo.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu