luni, 12 decembrie 2016

Transforma prospectii in Clienti cu Formularele de inscriere


Niciodata nu o sa ai destui clienti.
Acum website-ul tau si Video Newsletterele pot sa faca o treaba dubla prin reclame atat catre clientii existenti, cat si  catre noii prospecti, doar prin adaugarea unui mic, dar puternic formular de inscriere Talk Fusion.
Poti sa faci „reclama vorbita” sa functioneze pentru tine ca sa ajungi la un nou public si 
sa iti maresti baza de date.
Aceastea sunt persoane „calificate” – carora vrei sa le arati reclame/ faci reclame pentru ca si-au exprimat interesul pentru produsul sau serviciul tau si vor sa afle mai multe... si sa actioneze. 

Uite cum functioneaza:
Trimiti un Video Newsletter colorat si captivant catre clientii tai loiali, angajatii companiei, familie, prieteni, ei vor fi impresionati de tehnologie, de stilul video marketingului; de fapt, vor aprecia mesajul atat de mult incat il vor da mai departe propriilor lor contacte. Asa functioneaza marketingul viral (si e gratuit)!
Acum contactele clientiilor tai se bucura de Video Newsletterul tau; o persoana complet noua e uimita de mesajul si videoul tau personal si e incurajata sa devina client.
Cand ei vor sa afle mai multe despre compania ta – si vor afla – pur si simplu vor completa Formularul de inscriere adaugat la Newsletterul tau si apasa pe send. Si uite asa, noul prospect e adaugat listei tale de prospecti si automat va primi viitoarele tale emailuri. Baza ta de clienti va continua sa creasca!
Ce Formular vrei tu! Cum vrei tu!

sign up form, inscriere, gratuit, produse,

Poti sa creezi un formular in cateva minute si sa il personalizezi dupa nevoile tale. Poti sa pui ce intrebare vrei tu: unde locuieste prospectul? Care e produsul favorit? Care sunt interesele sale?
Orice vrei sa stii poti include ca o sectiune in Formularul de inscriere; sau poate ramane simplu – cu numele si adresa de email, e alegerea ta.
Nici macar nu ai nevoie de abilitati de programare sau web design!
Doar adaugi ce sectiune vrei. Il salvezi. Apesi doar un clic ca sa il incluzi unde vrei.
Asta e tot. Il codam noi automat! Nu trebuie sa stii cum functioneaza, trebuie doar sa stii ca prospectii il completeaza si apar in lista ta de contacte.
Acestea, de asemenea functioneaza pe orice website. Generam un cod cu instructiuni usor de folosit ca sa il poti include pe site-ul tau.
Creeaza o impresie de durata!
Mai este un ultim pas pentru o noua abonare de succes. Vrei ca noul client sa stie exact cat de mult apreciezi interesul lor, nu-i asa? Asa ca le trimiti imediat un Video Email automat! Acest video auto responder il faci la fel de usor cum faci si un Video email sau un Video Newsletter, si are acelasi efect puternic. Tu selectezi auto responderul pe care vrei sa il atasezi Formularului cand cineva se va inscrie, sistemul se ocupa de totul si le trimite raspunsul tau.
 Poti sa iti creezi Formularul de inscriere, Video Newsletterul si auto responderul toate dintr-o locatie. Avem tutoriale video pentru fiecare produs care te pot ajuta cu intreg procesul. E o modalitate fara stres sa devii expert in adunarea de prospecti. 
tutoriale, cum sa, creeazz

Formularele si video auto responderele sunt modalitatea perfecta de a gasi si capta atentia curiosilor, de a-ti mari baza de date si de a construi loialitate de durata pentru brandul tau.
Aceasta e reclama prin „viu grai” ce banii nu o pot cumpara.


Daca vrei mai intai sa incerci gratuit acest produs, inscrie-te pe: http://1096284.jointalkfusion.com/ apasand pe "Try it free"

Poti sa lasi un comentariu 
sau sa ma contactezi : 0752-127398 , aum_grig@yahoo.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu