joi, 29 decembrie 2016

5 modalitati de a excela in 2017


1 ianuarie reprezinta o noua pagina, un nou inceput. Cum o sa faci 2017 cel mai bun an de pana acum? Uite  cateva sfaturi utile pentru acest inceput!

      1.      Arata-le prospectilor cum lasam competitia in urma
Noua pagina web „De ce Talk Fusion” subliniaza factorii cheie care ne separa de restul: valoarea, pretul, sincronizarea, cererea, tehnologia care a castigat premii si altele. Acum disponibila in mai multe limbi, aceasta noua pagina te ajuta sa directionezi prospectii spre raspunsurile pe care le cautau, aratandu-le de ce Talk Fusion e cel mai bun. 
de ce, Talk Fusion,web page,

      2.      Invata o noua tehnica de video marketing
Ar trebui sa lucrezi la strategia ta de marketing in 2017? Te putem ajuta. De la conferintele Live care sa te ajute la designul Video Newsletterelor pana la traininguri de produse, fata in fata, acestea sunt cea mai buna modalitate de a extinde cunostintele despre marketing si a avea rezultate. Contacteaza Suportul pentru a te programa si a invata cum sa folosesti produsele mai bine.

      3.      Foloseste Video chat ca sa te conectezi cu echipa ta
Ai auzit ca acum poti sa faci grupuri pe aplicatia Video Chat ca sa imbunatatesti comunicarea in echipa si sa creezi mai multe povesti de succes, dar o folosesti la potentialul maxim?
Descarca azi aplicatia si lucreaza impreuna cu echipa pentru a atinge teluri si mai mari in noul an!

      4.      Citeste despre ultimele trenduri in marketing
De la Forbes la  Small Business Trends si la Talk Fusion blog, toate semnele arata ca video va fi mediul de marketing din 2017. Informeaza-te si fii entuziasmat: toata lumea se va uita la Solutia noastra de Video Marketing ca sa isi creasca angajamentul audientei,  ritmul de dezvoltare si vanzarile. Lasa cucerirea Talk Fusion sa inceapa!  Talk Fusion Takeover 
     
      5.      Nu mai amana – incepe ACUM
Daca astepti pana la miezul noptii ca sa fie 1 ianuarie sa poti incepe sa iti scrii visurile pentru noul an, esti deja in urma. Cu 2 vacante incredibile pe care sa le astepti in 2017, nu iti poti permite sa astepti ca sa ajungi Diamant. Tine minte: „Visurile nu functioneaza daca nu actionezi”
vacanta, Hawaii, Milan, Italia, gratis, 5 stele

Sursa: http://blog.talkfusion.com/five-ways-to-excel-in-2017/

Daca vrei mai intai sa incerci gratuit produsele Talk Fusion, inscrie-te pe: http://1096284.jointalkfusion.com/ apasand pe "Try it free"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu