luni, 2 ianuarie 2017

Au ajuns Royal Blue Diamond ajutandu-i pe altii sa reuseasca


Liderii Talk Fusion Mario Halim si Ryani Irawan au schimbat cursul istorie urcand pe cel mai inalt rang atins in Indonezia: Royal Blue Diamond. Si-au petrecut ultimii cativa ani construindu-si echipa si dezvoltandu-si afacerea, iar acum, cuplul inspirational isi traieste viata pe care au visat-o.  

De la flexibilitatea de a-si petrece timpul cu copiii lor pana la abilitatea de a-si ajuta prietenii si familia din punct de vedere financiar, tanarul duo isi folosesc succesul si pentru a le imbunatati vietile celorlalti.

„Suntem incredibil de recunoscatori pentru oportunitatea pe care Talk Fusion ne-a dat-o” a spus Mario. „Nu doar noua ne-am imbunatatit drastic calitatea vietii, ci si multor altor persoane din Indonezia. ”

Impreuna cu fratele lui Mario, Marsel Halim si echipa motivata din Indonezia, Mario si Ryani au schimbat deja mii de vieti in tara lor si au planuri mari sa se extinda in viitor.

Inainte de a-si construi imperiul lor in Talk Fusion, cei 2 au incercat alte companii de vanzari directe. „Inainte sa ne inscriem in Talk Fusion ne tot intrebam:
-Ce facem gresit? Aveam visuri, munceam din greu, dar rezultatele nu prea se vedeau ” spune Ryani.

„Pana cand am realizat ca trebuie sa fii in compania potrivita, in vehicolul potrivit, capabil sa te conduca spre visurile tale” a adaugat Mario. Ei acum lucreaza cu o companie care are atat produse incredibile, cat si un respect enorm pentru asociatii sai.

„Am vazut imediat cat de unice si utile erau produsele. Dar ceea ce ne-a atras a fost plata instanta. La companiile anterioare asteptam comisioanele cateva saptamani, sau chiar luni. Talk Fusion ne plateste comisioanele in 3 minute sau mai putin. Pentru mine nu au demonstrat doar confort, ci si respect” spune Mario.  
Mario Halim, bogat, lux, Talk Fusion, Ferrari
















Nu a durat mult si cuplul a inceput sa vada beneficiile platii instante pentru ei. Au inceput imediat sa spune despre produse si oportunitatea de afacere prietenilor, familiei, colegilor si veciniilor – multi dintre acestia s-au inscris imediat. Pasiunea lor era molipsitoare si curand se aflau in fruntea unei echipe loiale si muncitoare de asociati dornici sa impartaseasca succesul acestei oportunitati.

Acum ca au cel mai inalt rang atins in Indonezia, Mario si Ryani sunt pregatiti sa isi duca afacerea la nivelul urmator.

„Sentimentul ca ii ajutam pe atat de multi oameni sa isi schimbe vietile e incredibil” spune Ryani. „Din punctul meu de vedere, munca noastra de abia a inceput. Aceasta oportunitate e pur si simplu prea grozava ca sa fie ignorata si nu ne vom odihni pana cand intreaga lume va auzi de  Talk Fusion.” 


Daca vrei sa incerci gratuit produsele intra aici: http://1096284.talkfusion.com/ 
Daca vrei sa citesti mai multe despre oportunitatea de castig citeste aici: http://afacereatacom.blogspot.ro/p/esti-aici-ca-sa-traiesti-viata-pe-care.html 

Daca vrei sa-ti imbunatatesti drastic viata ca Mario si Ryani ajutand 2 prieteni sa-si imbunatateasca viata inscrie-te acum: http://1096284.talkfusion.com/
Nu uita: 
Daca ei au putut si tu poti!
Si poti lasa eventualele intrebari intr-un comentariu mai jos.  :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu