marți, 4 aprilie 2017

Trenduri in Marketing in 2017

Bob Reina, Fondatorul & CEO Talk Fusion, discuta despre trendurile in video in 2017 si impartaseste cum companiile pot incorpora in campaniile lor de publicitate aceste trenduri.

In marea de oportunitati, video este cel mai valoros instrument.
Wyzowl a facut un studio si au aflat ca 61% din afaceri incorporeaza video in campaniile lor de marketing. Cu siguranta lucrurile nu se vor opri aici si fiecare afacere de success va continua sa foloseasca video in 2017.

La ce te ajuta video?

Fiindca oamenilor le plac povestile, iar prin video poti sa spui o peveste mai bine si mai interesant. Poti arata potentialilor client cum functioneaza produsul, cum a fost creat, impresiile altor client ceea ce va creste increderea si loialitatea audientei.

Popularitatea transmisiunilor live a crescut atat pe retelele sociale, cat si in marketing la nivel global.  2017 promite sa fie anul in care transmisiile live o sa fie folosite ma maximum. Afacerile o sa explore posibilitatea de a arata secvente “din spatele camerelor”, sesiuni de intrebari si raspunsuri (Q&A), explicatii si demonstratii de produs live. Nu numai ca acest continut creste indrecerea, dar e si o modalitate de a primi feedback instant.

Video + Email = Oportunitate
Email marketing a fost o forma de promovare  de succes si va ramane printre preferatele consumatorilor. Potrivit celor de la MarketingSherpa, 72% dintre persoane prefera sa primeasca continut de marketing prin email, in detrimentul altor medii online. 
Deloc surprinzator, daca adaugi video-uri unui email, clientul va fi captivat. Video email creste increderea si loialitatea clientilor, iti aduce mai multe vanzari, deci profit mai mare. 

Astfel, lumea a incetat sa se mai intrebe “De ce video?” si sa inceapa sa-si puna o intrebare mai buna: “cum pot sa fac asta?”. Video a devenit o masina in sine in lumea marketingului. Trendurile video si succesul vazute in 2016 au pavat cararea pentru 2017, desi continutul fiecarui trend difera, fiecare e o reflexie a atentiei maselor in lumea promotiilor: unul centrat pe contruirea unor conexiuni mai stranse, loialitate, personalizare si increderea clientilor. 

De aceea, trebuie sa afli despre Talk Fusion si sa te alaturi echipei noastre! Vezi video-ul de mai jos, de 6 minute.  Clic pe imagine acum:



Ai doi prieteni care pot sa vada maretia 
si necesitatea acestui imens trend numit ”video internet”?
Alege un pachet inaintea lor si ofera-le tu aceasta minunata sansa.
Alte relatii la: 0752-127398
Mai mult, poti sa lasi un simplu comentariu ca semn ca ai trecut pe aici. :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu