sâmbătă, 17 iunie 2017

O firma care nu se dezminte

Mai multi lideri din industrie vor sa descopere entuziasmul Talk Fusion! Fondatorul Bob Reina si Allison Roberts au primit in biroul lor pe lideri de top si invitati in 6 noiembrie, 2014.
Ceea ce fac Talk Fusion compania numarul 1 din lume sunt: sincronizarea, liderii, plata instanta si produsele patentate.
Vor inceta oamenii sa vrea sa isi schimbe vietile? Sigur ca nu. Bob compara asta cu modul in care tehnologia continua sa se dezvolte, sa avanseze si sa schimbe lumea. Oportunitatea de afacere Talk Fusion si produsele sale vor avea mereu cerere.
Talk Fusion e o companie construita pentru viitor.
“Nu construiesc doar o companie, construiesc un brand” a spus Bob Reina. 
Un brand de miliarde de dolari.

Liderii prezenti la intalnire au inteles puterea si potentialul companiei cand au vazut scurta prezentare a noului “CONNECT Video Chat”, ce va fi lansat curand.
Doar in Statele Unite, vanzarile directe au crescut in 2014 cu 3,3% si au ajuns la recordul de 32.7 miliarde de dolari. Se anticipeaza inca un an grozav pentru aceasta industrie de succes, iar Talk Fusion seteaza si recorduri.

Aceasta este o parte din articolul care a aparut pe blogul oficial Talk Fusion in noiembrie 2014. De atunci Bob Reina si echipa sa au continuat sa lucreze si sa imbunatateasca 
Viziunea fondatorului s-a indeplinit. Acum, produsul Video Chat a castigat deja 2 premii pentru Produsul Anului si toti utilizatorii sunt foarte incantati de platforma Talk Fusion si de capacitatile sale. Compania continua sa creasca, sa ajute persoane din 140 de tari sa isi indeplineasca visurile si sa isi rasplateasca asociatii pentru munca depusa.

Vacante in Dubai si in Hawaii oferite de companiei celor care sunt la rankul de Diamant. 

Fotografiile sunt de pe pagina de Facebook si blogul companiei:
https://www.facebook.com/TalkFusion/
http://blog.talkfusion.com/getting-noticed-attracting-leaders-worldwide/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu