vineri, 29 septembrie 2017

Lupta pentru fericirea ta

Exista o mentalitate gresita ca suferinta e ceva normal. E normal sa iti fie groaza de ziua de luni si sa numeri minutele pana la ora 5. Nu te mai minti: lucrurile nu ar trebui sa mearga astfel.
Traiesti si existi 24/7, 365 de zile pe an, dar de ce – si gandeste-te bine, bine la asta – astepti doar weekenduri? Traiesti doar pentru serile de vineri si 10 zile de vacanta pe an (daca ai noroc)?
Daca ridici din umeri si imi spui: „trebuie sa muncesti ca traiesti”, ai un caz de gandire redusa, cautand si gasind motive pentru care aceasta situatie e normala. Esti la un nivel inferior, e un caz de gandire dureros de mediocra.   
Asa ca te rog fa-ti o favoare si inceteaza sa mai pretinzi ca „asta e” si ca „toata lumea trece prin asta” – inceteaza sa mai crezi mitul clasei de mijloc.
Renunta la scuza si mentalitatea de tipul „Nu am timp” fiindca toti avem timp, trebuie doar sa incepi sa il folosesti cum trebuie.

            Daca nu iti place situatia ta, schimb-o!

Nu spun ca succesul se obtine fara multa munca, dar este o mare diferenta intre aceasta munca si ce faci tu la un serviciu obisnuit, de la 9 la 5.
Vei avea greutati in viata, indiferent ce faci, dar poti sa iti faci viata mult mai buna daca iti concentrezi energia pe lucrurile potrivite. Daca vrei sa traiesti o viata mai buna, atunci ai nevoie sa faci mai mult; poate parea ca un targ  prost, dezavantajos (te pot auzi cum te plangi „vrei sa fac mai mult?!”), dar iti voi spune de ce nu e: cand muncesti pentru un motiv, pentru ceva de care esti cu adevarat pasionat, acea munca va deveni scopul tau.
„Munca” mea e diferita de ceea ce fac majoritatea – motivatia mea nu e sa fiu mediocru si ziua mea cu siguranta nu e mediocra, obisnuita. Nu ma holbez la ceas, asteptand sa treaca timpul – nici macar nu port un ceas. 
Dar imi traiesc adevarul in fiecare zi: ma trezesc entuziasmat, muncesc pentru ca aleg sa fac asta (nu as mai avea nevoie sa muncesc) si nu ma agit pentru ca „trebuie”, ci pentru ca „vreau” – fiindca munca mea imi aduce bucurie.

Motivul pentru care iti spun aceste lucruri e pentru ca vreau sa vezi ca e posibil. Sunt prea multi oameni in lume care se impaca, se multumesc cu cat au si nu vreau ca tu sa fii unul dintre ei.
Ideea principala e: trebuie sa incetezi sa mai cauti modalitati de a scapa din realitatea ta si sa incepi sa o traiesti – traieste fiecare moment si fii prezent.
Munceste pentru a-ti face realitatea atat de grozava incat in fiecare zi sa ai un motiv sa sarbatoresti – nu doar vinerea.

Incepe sa folosesti acele minute pe care le numeri – asa incepi sa traiesti la adevaratul tau potential. Trebuie sa iti urmezi ambitiile, pune toata energia in scopul tau, fii perseverent si consecvent, lupta pentru fericirea ta, vei fi surprins cat de departe te va duce aceasta lupta.  

Esti gata sa treci "testul vietii tale"?
Poti sa dai un clic pe linkul de mai jos si sa vezi de trei ori "Proiectul Parghia"
Sigur ca poti! 
 Clic aici: http://afacereatacom.blogspot.com/2019/01/proiectul-parghia.html

Experimenteaza acum bunastarea in viata ta si a celor dragi....
...pentru ca poti si meriti mai mult decat crezi sau ai acum!

 Succes! 


Cu drag Teo si Grig

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu