marți, 17 octombrie 2017

Ce inseamna sa fii Lider Talk Fusion?



Nu o sa irosesc timp cu asta: daca vrei sa fii extraordinar, atunci trebuie sa fii disciplinat si responsabil. Da, stiu ca asta suna simplu, dar uite ceva important – aceasta afacere e construita pe puterea parghiei, asa ca nu e vorba doar de tine. Succesul depinde de eforturile intregii echipe si nu imi pasa cati Asociati personali ai, daca nu vorbesti constant cu ei, daca nu faci acele apeluri, atunci iti lasi venitul la nimereala.
Iar asta nu e o miscare desteapta.  

Daca esti in afacere de mai mult de 72 de ore, atunci ar trebui sa ai o echipa si ar trebui sa vorbesti cu ei zilnic. Observa ca nu spun saptamanal sau lunar. Asta nu e de ajuns, nu te va duce unde vrei sa ajungi.
Vorbesc de construirea “adancimii” si singura cale prin care iti poti controla venitul, sa ai parghia in afacerea ta si sa iti preiei controlul vietii e sa stii ce se intampla in jurul tau.  Ceasul incepe sa ticaie de indata ce inscrii un nou Asociat si odata ce se termina cele 72 de ore, ar trebui sa faci multe apeluri in 3 si sa faci macar 2 vanzari. Daca nu ai facut inca asta, atunci depinde de tine sa faci ceva. La fel ca si succesul, si esecurile lasa indicii, si o echipa linistita e un indiciu mare.  
Network marketing-ul nu e un tip de afacere “de unul singur”. Succesul se intampla cand toti urmeaza sistemul. Asta inseamna ca daca un Asociat iese de pe drumul sau – daca nu primesti apeluri – atunci afacerea ta va suferi.
Ce e de facut?
E foarte simplu: nu dai vina pe ei pentru problemele tale, ci iti asumi responsabilitatea. Ii suni si rezolvi problema. Ridica telefonul si incepe antrenamentul. Uite cateva intrebari cheie care sa te ajute:
1.       Si-a definit Asociatul tau motivatia (“de ce-ul”)?
2.       Si-a construit lista initiala de prospecti si au planuri de a adauga la ea zilnic?
3.       A invitat prospecti si i-a directionat spre Proiectul Parghia?
“De ce-ul” e motivatia, lista de prospecti e directia si  Proiectul Parghia e explicatia plina de dovezi. Daca sari peste oricare pas, multiplicarea nu se va mai realiza.
Daca vezi ca cineva sare peste unul dintre pasi, atunci sistemul tau are un defect si depinde de tine sa vorbesti cu Asociatii, sa le reamintesti motivatia lor si sa ii pui pe drumul cel bun.
Acestea sunt printre cele mai bune sfaturi pe care vi le pot da: 
trebuie sa actionezi imediat ce vezi o greseala, nu mai tarziu. 

Nu astepta ca lucrurile sa scape de sub control, ci accepta ca ai avut un rol in lucrurile negative care s-au intamplat in afacerea ta pana acum si intelege ca ai abilitatea sa schimbi tot ce se intampla de acum inainte fiindca asta inseamna sa fii un lider. 

Pentru mai multe sfaturi despre multiplicarea in afacerea ta si cum sa devii un lider puternic, mergi in Back Office si intra pe Talk Fusion University.


-Fondatorul & director general Bob Reina

P.S.
Esti gata sa treci "testul vietii tale"?
Poti sa dai un clic pe linkul de mai jos si sa vezi de trei ori "Proiectul Parghia"
Sigur ca poti! 
 Clic aici: http://afacereatacom.blogspot.com/2019/01/proiectul-parghia.html

Experimenteaza acum bunastarea in viata ta si a celor dragi....
...pentru ca poti si meriti mai mult decat crezi sau ai acum!

 Succes! 

Cu drag Teo si Grig

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu