luni, 18 septembrie 2017

Oportunitate 2017


În viață e important să fii în locul potrivit, la momentul potrivit. Acum ai această șansă de a afla o informație care are potențialul de ați schimba viața, trebuie doar să acționezi în acest sens! 
Talk Fusion este o companie care i-a lumea cu asalt bătând recorduri în industrie, câștigând premii internaționale și schimbând vieți în toată lumea. Dacă vrei și tu să preiei controlul vieții tale, ești în locul potrivit.
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook a spus: „Vedem o lume care e în primul rând video”. Iar noi suntem complet de acord! De aceea am inventat video emailul care revoluționează modul în care oamenii trimit emailuri. Nu am inventat emailul, ci l-am reinventat.

„Vedem o lume care e în primul rând video”
trend, video, Talk Fusion, Facebook, Mark, email, evolutie,

E o mină de aur ne-exploatată. O nouă categorie de produse care creează entuziasm în jurul lumii. Oamenii o văd, o iubesc și o vor.
Vezi și tu în video-ul de mai jos cum poți folosi video emailul. (Poți activa subtitrarea în română de pe butonul CC)



Ai putea face o avere doar spunându-le oamenilor despre Video Email, dar nu ne-am oprit aici. Talk Fusion îți oferă și alte produse video utilizând cea mai noua tehnologie disponibilă. Vrei să spui mai multe decât un video email? Trimite un Video Newsletter. Vrei să ai o întâlnire cu cineva și să economisești banii și timpul pe călătorit  - cu Conferințele Live poți pune prezentari Power Point, poți arăta desktop-ul și să vorbești cu până la 500 de invitați.

”Produse Talk Fusion câștigătoare de premii ”
produse, premii, premiat, pachet, presa, aparitii


Ai nevoie de mai multe contacte în lista de email? Cine nu are? De aceea avem Formulare personalizabile. Și dacă vrei să vorbești față în față cu prieteni sau clienți, uită de Skype sau Facetime: Chatul nostru Video depășește Microsoft, având un premiu internațional. Te poți conecta de pe orice dispozitiv, pe orice dispozitiv.

                                    Cine folosește Talk Fusion
Norvegian Cruise, Volkswagen, Cadillac, SPCA, Talk Fusion, marketing


Am apărut în presă în Wall Street Journal, Huffington Post, USA Today și altele. Cei care folosesc produsele noastre sunt companii cunoscute (Norvegian Cruise sau Volkswagen), asociații de caritate, nenumărați antreprenori, atleți și lista continuă.



Omul cu viziunea de 
un miliard de dolari
viziune, Bob Reina, trend, video, expert


Persoana din spatele acestor lucruri e fondatorul Bob Reina. El a fost polițist timp de 10 ani, dar acum e multimilionar. Inainte ca ceilalți să știe că video-ul va fi următorul trend, Bob a poziționat Talk Fusion înaintea trendului.





plan compensare, expert, Dr. Chen, doctorat in matematica

L-a sunat pe prietenul său, dr. Jonathan Chen – expertul industriei în planul de compensare. Majoritatea companiilor te plătesc după săptămâni sau luni, dar mulțumită lui Bob și dr. Chen, dintre sutele de companii din industrie, Talk Fusion este prima și singura companie care te plătește instant, în maxim 3 minute de la vânzare.



Fiindcă avem produse și un plan de compensare nemaivăzute, Talk Fusion e recunoscută la nivel global și a primit premii. E în Top 100 al celor mai de încredere companii de Network Marketing și sunt mândri membrii ai Asociației Vânzărilor Directe. Talk Fusion e una dintre puținele companii de elită care a fost numită de Business for Home – oportunitate AAA+ . Acest calificativ se acordă afacerilor în care câștigul net e substanțial pentru un asociat (nou) și se bazează pe analiza veniturilor companiei, rantiguri date de Alexa, păreri ale profesioniștilor din industria vânzărilor directe, liderii de top ai companiei și vizite la biroul companiei.


"Câștigâng recunoaștere globală"
companii de incredere, MLM, oportunitate de afacere, plata instant

Datoită acestor lucruri, atragem lideri de top din toată lumea, construind echipe în peste 140 de țări. Până acum, Talk Fusion a creat peste 30 de milionari și crește. Uite câțiva dintre ei.
milionari, tineri milionari, avere


Nu  contează unde locuiești, cu ce te ocupi sau câtă experință ai, acești lideri sunt dovada că Talk Fusion este vehicolul potrivit ca să îți schimbi viața.    Întrebarea e – o să fii tu următorul?

milionari, oameni bogati, succes

După cum ai văzut, Talk Fusion are produsele potrivite, planul de compensare și leadershipul potrivit, iar timpul e potrivit.
Cum începi? Alege unul dintre cele 4 pachete.
Pentru pachetul de 99$ + 10$ lunar – plătești prețul întreg al produsului + primești un șablon personalizat. Dacă alegi unul dintre pachetele cu toate produsele video, poți economisi 500, 750 și 1500$. Primești produsele la o fracțiune de preț, față de prețul lor individual, plus beneficiezi de mai multă personalizare și branding, de mai mult spațiu de stocare.

Dacă ești serios și vrei să începi această afacere în forță, atunci trebuie să alegi pachetul nostru cel mai popular – Pro. Vei economisi bani și vei primi mult mai multă valoare.
Poți avea succes cu oricare dintre pachete? Sigur că da. Dar adacă nu alegi pachetul Pro, poate dura de 15 ori mai mult să îți contruiești afacerea. Mulți lideri au succes extraordinar cu acest pachet, așa că dacă ți-l permiți și vrei să pornești în forță, cu entuziasm atunci asta e cea mai bună soluție.

                                    Incepe!
video email, pachete, produse, video comunicare


Acum, partea cea mai palpitantă – cum ești plătit.
Prima modalitate – bonusul de Start Rapid – când cineva cu care ai vorbit despre Talk Fusion cumpară un pachet, câștigi până la 10%, instant.
În plus, vei câștiga comisioane de echipă. Aceasta e inima afacerii. Fiecare pachet valorează un numar de puncte și de fiecare dată cineva din echipa ta vinde un produs nou sau cineva plătește abonamentul – tu câștigi comisioane, pe lângă bonusul de Start Rapid. Cu cât ai un pachet mai mare, cu atât sunt mai mari câștigurile.


Câștigă până la 10% din fiecare pachet pe care iî vinzi

După ce ai ales pachetul și ești pozitionat în echipă, vei vrea să înscrii primii tăi 2 – unul pe dreapta și unul pe stânga. Astfel vei deveni Bronz, vei atinge primul rank și vei fi calificat pentru comisioanele de echipă, punând fundație pentru echipa ta care te va ajuta să ai venit suplimentar.
Următorul aspect e important. Sunt 90% șanse ca invitații tăi să aleagă să se înscrie cu același pachet cu care te-ai înscris și tu.
În acest exemplu, dacă alegi pachetul Pro și înscrii 2 persoane cu acet pachet câștigi 240$ în total. 

Devino Bronz

Dar nu se termină aici. Pe lângă acest bonus primești comisionele de echipă. De fiecare dată când ai 100 de puncte pe dreapta și 100 pe stânga câștigi un comision de 25$.


Dar nu uita că pachetul Video Email îți dă doar 40 Puncte, așa că va trebui să faci 3 vânzări pe ambele părți. Așa că dacă vrei comisioane cât se poate de mari, alege fie pachetul Pro, fie Elite.

Următorul tău scop e să îi ajuți pe cei 2 să aducă și ei câte 2 persoane, devenind bronz, iar tu vei fi „Bronz Maker”. Chiar dacă de data asta nu tu faci vânzările, punctele zboară prin echipa ta, iar tu căștigi încă de 300$. Pentru că tu i-ai sponsorizat personal pe cei 2, vei câștiga de asemenea bonusul Mega Matching – 10% din comisioanele lor de echipă.

Până acum câștigurile tale sunt de 720$. Oamenii entuziasmați aduc și mai mulți oameni entuziasmați și repetând să aduci persoane la rankul de Bronz și Bronze Maker, comisioanele de echipa o să fie plătite pe nivele nelimitate până la 50 000$ săptămânal. 

Devino Bronze Maker
720$, comisioane, instant, castiga, munca, bani

Odată ce ești Bronze Maker, ai acces la alte recompense – cele mai bune din industrie. Ceasuri Rolex, inele de aur cu diamante, vacanțe de 5 stele în Dubai, Milano și altele și chiar și o masina Mercedes Benz.

Recompense de clasă
vacanta, lux, Rolex, Mercedes, inel diamante

Partea cea mai grozavă în această industrie e că ești plătit în funcție de efortul depus cu echipa. E ca și cum ai construi o franciză. Să presupunem că deschizi un McDonalds, dacă deschizi doar un magazin nu poți vinde decât un anumit număr de Big Macuri. Dar de ce e McDonalds numarul 1 în lume? Fiindcă folosesc pârghia – au deschis mai multe francize în lume decât oricare altă afacere.
Ideea e: mai multe francize vândute înseamnă mai multe produse vândute, adică mai multe comisioane.
                                                <<<<<<<<<<>>>>>>>>>>
Mașina ta sau casa ta nu ai construit-o de unul singur, atunci de ce ar trebui să-ți construiesti de unul singur venitul?
                                                 <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>
Hai să vedem un exemplu cât de puternic e planul de compensare. Într-o perioadă de 12 săptămâni poți avea aîn echipa ta 4095 de persoane și un venit rezidual de peste 20 000$/ lună.
Și dacă ar dura 12 luni să realizezi asta, acest venit o să îți schimbe viața.

Putere lui 2: dacă toata lumea face 2 vânzări...
vanzari directe, MLM, Network Marketing, multiplicare


Știu că ești nerăbdător să începi! Uite cât de simplu e:
  • Te înscri și alegi pachetul
  •  Trimiți peroanelor site-ul tău Talk Fusion, întrebându-i:                                                               -   „Ai auzit de Talk Fusion? Ești interesat să ai un venit rezidual?”. Vor vedea video-urile și fie vor vrea să înceapă pe loc, fie vor avea întrebări –
  •  atunci le spui de prezentările noastre live.

E simplu. Oricine poate să facă afacerea asta.

Sunt sigur că cel care te-a invitat/ ți-a aratăt informația a mai vorbit și cu alte persoane despre Talk Fusion. Ce se va întâmpla în câteva zile, săptămâni, luni și ani e că sute de oameni vor continua să se înscrie și e indicat să fii înaintea lor. Ai oportunitatea potrivită, chiar acum și poți fi în fața altora și să beneficiezi de oamenii care se vor înscrie în viitor. Dar dacă aștepți, alții se vor înscrie, iar tu vei fi în echipa lor, în loc să genereze ei profit pentru tine. 


Sincronizarea e totul
sincronizare, echipa, venit, munca, antreprenor

Sincronizarea și poziționarea sunt esențiale și dacă vrei să îți schimbi viața și să preiei controlul asupra venitului tău atunci nu mai poți aștepta.

Cei care au averi mari sunt cei care au fost în fruntea unui trend. Așa că dacă ești gata să îți scrii povestea de succes și să începi să câștigi bani de azi, contactează persoana care ti-a trimis informatia pentru a te înscrie.  

Foloseste link-ul meu pentru a te inscrie https://1096284.jointalkfusion.com/   sau al persoanei care ti-a recomandat Talk Fusion. 

PS: fii primul care lasa un comentariu sau adreseaza-mi o intrebare! 

PS2: "Nu trebuie sa fii mare ca sa incepi, incepe ca sa fii mare!" 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu