joi, 14 septembrie 2017

Unde gasesti lideri?


Ca lider, cauti mereu mai multi lideri pe care sa ii ajuti sa isi creasca reteaua. Pana la urma, cheia spre a avea o retea mare e sa creezi lideri in echipa ta care sa recruteze multe persoane. Nu poti fi singura persoana care "selecteaza" noi persoane. Ai nevoie de lideri care selecteaza, care instruiesc si care sunt independenti de tine. Deci, unde gasesti astfel de lideri?

Greseala pe care multi o fac: cred ca trebuie sa cauta in toata lumea persoane care ei stiu ca sunt lideri puternici. Acestia cauta doar pe acea persoana care ar putea fi urmatoarea vedeta. Acestia prospecti ar putea fi un plus pentru echipa, dar sunt extrem de greu de gasit.

Intre timp ignori complet acele persoane care au potentialul de a fi lideri grozavi, dar tu
nu le acorzi o sansa!

Priveste-ti prospectii ca avand fiecare potentialul de a fi lideri si vei gasi lideri.

Nu prospectam si recrutam doar pe cei care sunt lideri acum, ci pe toti care ar putea fi antreprenori.
Si apoi, ii vom cauta pe liderii din interiorul echipei.

Creste lideri


Unii dintre partenerii tai nu au avut ocazia de a fi lideri inainte de a se alatura echipei tale. Deci,
nu vei vedea abilitati de lideri la inceput cand se inscriu. Dar daca le dai sansa de a face un pas in fata si de a deveni un lider, vei fi surprins.
Persoane la care nu te asteptai, pot deveni cei mai mari lideri din echipa ta. Sau persoana care credeai ca va deveni cel mai bun, va renunta dupa 6 luni. Daca ii tratezi pe toti ca si cum ar avea potentialul de a fi un lider bun, vei crea lideri. Unii doar au nevoie de cineva care sa creada in ei si sa ii incurajeze. Astfel, vor munci din greu, vor prelua initiativa si vor creste, devenind lideri puternici. Da nu ii poti forta sa devina lideri.  


Lucreaza cu cei care vor 


urca, succes, munti, echipaAsa cum nu poti forta prospectii sa se inscrie, nu poti forta pe cineva sa fie un lider. Il poti instrui, il poti ajuta sa invete abilitatile de care un lider are nevoie, dar el trebuie sa actioneze. El trebuie sa decida sa devina independenti si sa-si conduca afacerea.
Lucreaza cu cei doritori. Lucreaza cu cei din echipa ta care fac progrese si vor mai mult. Ajuta-i sa aiba abilitatile necesare unui lider. Daca o persoana decide sa nu devina un lider, e ok. Lasa-i sa se "coaca", sa se maturizeze.Lasa-i sa fie unde vor sa fie, dar lasa-le usa deschisa.  
Dar pe cei care vor sa creasca si sa munceasca, sustine-i si ajuta-i pentru ca ei sunt cei care o sa devina cineva.  

P.S.
Esti gata sa treci "testul vietii tale"?
Poti sa dai un clic pe linkul de mai jos si sa vezi de trei ori "Proiectul Parghia"
Sigur ca poti! 
 Clic aici: http://afacereatacom.blogspot.com/2019/01/proiectul-parghia.html

Experimenteaza acum bunastarea in viata ta si a celor dragi....
...pentru ca poti si meriti mai mult decat crezi sau ai acum!

 Succes! 

Cu drag Teo si Grig

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu