duminică, 7 ianuarie 2018

Top momente ale anului 2017

In fiecare an ni se dau acelasi numar de zile si luni, si acelasi numar de noi oportunitati pentru a realiza ceva maret. Pentru cei care stau si nu isi urmaresc scopurile, anul va trece nesemnificativ. Dar pentru cei care muncesc din greu, isi realizeaza visurile, anul zboara, iar cand se uita inapoi sunt uimiti de toate lucrurile minunate pe care le-au facut, oamenii inspirationali pe care i-au intalnit si ajutat si nenumaratele vise care au devenit realitate. Cand aceste persoane sunt determinate, o iau de la capat anul urmator, si realizeaza lucruri si mai marete si mai bune.   
2017 a fost un an foarte mare pentru Talk Fusion. Multumim pentru ca ati fost parte din calatoria noastra. Uite cateva dintre momente noastre preferate ale anului 2017!
1.    Un Deceniu de Inovatie sarbatorit in Hawaii
In timpul excursiei din Hawaii, Diamantii si cei de pe rankurile superioare, impreuna cu fondatorul Bob Reina au sarbatorit o realizare importanta – 10 ani de la infiintarea companiei. Multe companii dau faliment dupa 2 sau 3 ani, asa ca suntem mandri ca am implinit 10 ani. Si nu ne vom opri aici!
2.    Lansarea Universitatii Talk Fusion
Bob Reina a fost politist, dar lucrand in network marketing a invatat ca un sistem e cheia pentru succes. El a creat cel mai bun training pentru asociati, urmand o serie de pasi simpli care sa te ajute nu doar sa castigi un venit suplimentar, dar sa poti ajunge la un nou stil de viata.
3.    Importante aparitii in media
     Mereu apar articole despre Talk Fusion, atat privind tehnologie folosita, cat si partea de network marketing, dovedind ca te afli in locul potrivit, la momentul potrivit.
4.    Am dus puterea platii instante la un alt nivel
    In data de 6 noiembrie 2017, multi Asociati au primit mai devreme cadoul de Craciun – noul Plan de Compensare. Acesta include Bonusuri de Start Rapid mai mari, Volum Vanzari lunar mai mare si un program de Bonus Mega Matching maximizat (pana la a 10-a generatie).


5.    Destinatia: Milano   
Domul, Lacul Como, Stadionul San Siro, magazine de lux, zapada si multe altele s-au intamplat in exercusia din Milano. Daca ai ratat excursia pentru Diamanti si mai sus, poti vedea mai multe poze aici: Facebook and Instagram (@talkfusion_official).
6.    Evenimentul Hero din Indonezia 
In fiecare an, 2 lucruri importante se intampla la evenimentul Hero din Indonezia:
·   Sarbatorim realizarile din anul ce a trecut ale asociatilor ce au atins un nou rank, s-au calificat pentru recompensele noastre de clasa si si-au condus echipa spre varf.
·   Stabilim ritmul, standardele pentru anul urmator – iar dovada ca o noua era Talk Fusion a inceput e licenta oficiala de vanzari directe pentru Indonezia.  
7.    Parada masinilor de lux
Impreuna suntem mai buni. Mai rapizi. Mai puternici. De neoprit.



8.    Noul Dashboard: simplu, fara efort, cu stil
“Datorita produselor noastre unice, la un pret foarte bun noi suntem propria noastra competitie”, a spus Bob Reina intr-un comunicat de presa de pe Yahoo Finances. “Constant perfectionam si imbunatatim produsele noastre pentru ca vrem sa oferim clientilor nostri pachetul WebRTC de cea mai buna calitate si cel mai eficient. Acest Panou (Dashboard) este primul pas spre viitor si, totodata, lumea poate banui ce an grozav va fi pentru Talk Fusion”.
9.    Noul site de promovare si noul video de 1 minut
Puteti vedea aici noul video de prezentare al video emailului:
10.  Oricine poate vedea prezentarea oportunitatii zilnic pe  TalkFusionInstantPay.com.
Stiai ca: cu 30 de minute inainte de fiecare prezentare live, siteul TalkFusionInstantPay.com te va redirectiona automat pe linkul de logare pentru conferinta.
11.  Sa nu uitam de lansarea sabloanelor pentru Video Email Widescreen 
Am inceput 2017 cu anuntul ca Video Emailul va fi widescreen si am avut chiar un concurs care a determinat cine va avea primul sablon widescreen. Tot ce a trebuit sa faceti a fost sa ne spuneti de ce iubiti Video Email atat de mult si ati putut castiga un sablon personalizat gratuit.
12.  Marea deschidere a biroului din Indonezia
13.  Un motiv in plus pentru care suntem nerabdatori sa vedem ce se va mai intampla in 2018
Intre 6 – 10 decembrie 2018, asociatii la rankul de Grand Blue Diamond vor primi o excursie gratuita in New York – unul dintre cele mai cunoscute si frumoase orase din lume. Acestea vor avea parte de experiente de lux, ca o celebritate, cum numai in New York ai putea trai. Te poti califica pentru aceasta excursie pana in 28 octombrie 2018. https://www.youtube.com/watch?v=NGTe3ZaK89c
14.  Conferintele live au fost updatate
Acest produs a avut multe imbunatatiri uimitoare in acest an! Acum poti face o conferinta clara, folosind tehnologia WebRTC, de pe telefon, tableta sau calculator – posibilitatile sunt nelimitate.  
15.  Am ras, am plans si am dat cei mai bun in Provocarea Campionilor
E o traditie in vacanta din Hawaii: performerii de top .... abilitatile de echipa, rezistenta, dau testul in timpul Provocarii Campionilor in Maui, Hawaii. Felicitari Echipei Rosii!

Stim ca acesta e doar inceputul, si cei mai bun urmeaza!
Acesta a fost un an extraordinar, dar nu avem de gand sa incetinim. Avem o misiune sa realizam si mai multe lucruri in 2018 decat pana acum, incepand cu Video Chatul.  

Intrebarea e: Esti pregatit pentru ce urmeaza? 
Esti pregatit sa faci urmatorul capitol din viata ta sa fie o poveste de succes? 
Totul incepe cu angajament, stabilirea unui plan si actiune. Hai sa facem asta! 
Hai sa  facem din 2018 un an grozav!

Daca ti-a placut materialul poti sa-l dai mai departe sau sa lasi un comentariu. Multumesc!
......................
Linkul original:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu