duminică, 27 mai 2018

Povestea lui Mark Robinson




Odata ce a ajuns la primul milion de dolari castigat in industrie, Mark Robinson deja planuieste cum va ajunge la urmatorul – ajutand persoane entuziasmate care gandesc la fel si vor sa faca parte din acelasi grup de multi-milionari.

Un sot mandru si tata a 2 baieti, Mark e un familist si o persoana care munceste din greu pentru ceea ce vrea. Cu cativa ani in urma asta ar fi insemnat sa munceasca 70-80 de ore pentru a-si creste afacerea sa in domeniul agriculturii. 

El se ocupa de tot, muncea fizic, livra comenzi, instala echipamente etc. si trebuia sa conduca 3 ore intre locatii, fara aer conditionat, pe caldura.




Dar astazi, povestea s-a schimbat complet. Munca lui Mark consta in a-si face noi prieteni, lucreaza cand vrea el continuand sa isi creasca echipa. Venitul lui nu mai depinde doar de eforturile lui, ci de efortul echipei, ceea ce i-a imbunatatit stilul de viata si viitorul imens. Mark si sotia sa, Vondalyn, iubesc ceea ce fac, se bucura de o viata mai buna si au un impact mare in vietiile multor oameni.

Vrei sa fii si tu parte din aceasta mare familie?
Vrei sa experimentezi si tu bunastarea in viata ta si a celor dragi?
Poti sa inveti sa primesti si apoi sa daruiesti pentru a primi inzecit?

Esti gata sa treci "testul vietii tale"?
Poti sa dai un clic pe linkul de mai jos si sa vezi de trei ori "Proiectul Parghia"
Sigur ca poti! 
 Clic aici: http://afacereatacom.blogspot.com/2019/01/proiectul-parghia.html

Experimenteaza acum bunastarea in viata ta si a celor dragi....
...pentru ca poti si meriti mai mult decat crezi sau ai acum!

 Succes! 

Cu drag Teo si Grig

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu