vineri, 28 septembrie 2018

Cum poti combate automatismul?


Nu-ti pot spune de cate ori am intrat intr-un magazin si m-am simtit dezamagit de serviciile lor. E greu sa gasesti servicii bune fiindca lumea nu mai face cu drag ceea ce face.
Ma intreb cati muncesc doar pentru a-si mentine slujba...
Din ce in ce mai multe ocupatii sunt inlocuite de masinarii si inteligenta artificiala se dezvolta foarte mult. Toate aceste tehnologii folosite  cum trebuie vor duce la realizari uimitoare. Oricum, in cele din urma cred ca multe joburi facute de oameni vor fi facute de roboti.


E mai ieftin si mai sigur. 
Iar in afaceri conteaza rezultatul, nu?
Dar pentru clienti conteaza nu doar rezultatul. Ei vor acea atingere personala si trebuie sa gasesti ceva unic, doar al tau. Diferentiaza-te de turma. Ce ai de oferit si altii nu au? Ce le poti oferi clientilor tai si un robot nu poate?
Fii mereu, mereu flexibil. Daca esti dispus sa te adaptezi dupa cerintele clietului si sa lucrati impreuna sa rezolvati – ei vor fi fericiti si iti vor ramane loiali si te vor recomanda.

Munceste mereu sa depasesti asteptarile clientilor.
Cu Talk Fusion poti face asta foarte usor. Platforma noastra de  video marketing iti da instrumentele de care ai nevoie sa iti personalizezi modul in care  comunici.
Foloseste Video Emailul ca sa vorbesti cu un client, prospect, potential partener si sa ii arati ca ti-ai facut timp sa ii trimiti un mesaj personalizat. Si eu pun in practica aceste principii in munca la Talk Fusion, impreuna cu echipa lucram mereu sa ne imbunatatim si sa oferim clientilor si asociatilor cea mai buna experienta.
Fie ca vei deveni clientul nostru sau asociat, vei face parte dintr-o comunitate in care gasesti sprijin si indrumare mereu, si ne bucuram sa te avem alaturi de noi!

Articolul original il gasiti aici: http://blog.talkfusion.com/how-can-you-combat-automation/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu