marți, 20 septembrie 2016

Doamnelor, arătați-vă puterea!


Este o eră a femeilor antreprenori și asta are un puternic impact asupra industriei vânzărilor directe. În 2015, 77,4% dintre persoanele din industrie erau femei și, de asemenea, s-au generat mai multe profituri decât în urmă cu un an.

leadership, femei, curaj, valoare

Nimic altceva nu e un simbol al independenței ca propria ta afacere construită de acasă. De aceea mii de femei vin în Talk Fusion ca să câștige un venit suplimentar și să-și schimbe viețile. Ele folosesc produsele noastre ca să își facă vocile auzite. Ele ajută la pavarea drumului spre libertate financiară cu sistemul nostru simplu și dovedit. Sunt un model extraordinar de lidership care face diferența în peste 140 de țări. Ca un rezultat, aceste femei sunt capabile să își susțină familiile independent, să devină modele pentru copii lor și prieteni și multe altele.

Allison Roberts de la Departamentul Training și Dezvoltare spune că: „Asociații noștri mă inspiră în fiecare zi. Am văzut cum nenumprate femei au depășit sărăcia, greutățile, boala și au ajuns sus mulțimită Talk Fusion. Se susțin unele pe celelalte și obțin lucruri incredibile, câte o misiune pe rând. Aceasta este oportunitatea oferită de Talk Fusion.”

Dacă ele pot să o facă și tu poți!

girl power, empowerment, femei puternice
Bob Reina, CEO, spune în noul video de prezentare al companiei: în această afacere nu contează ce ocupație ai, vârsta sau unde locuiești. Ce contează e că ai încă un vis și că ești dispus să faci ceva pentru el. Întrebarea e ... ești dispus să faci ceva?

Femeile care au făcut istorie sunt cele care au luptat pentru schimbare și au fost destul de curajoase să își spună visurile.
Este rândul tău să te alături mișcării!
ȚINE MINTE: POȚI SĂ FACI ACEASTĂ AFACERE!

Fă-o pentru independență, pentru familie, pentru banii în plus care să te răsfeți și cel mai important, fă-o pentru tine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu