luni, 26 iunie 2017

Pe locuri, fiti gata, start Distribuitori!

Nu vei avea niciodata succes in Network Marketing daca doar inscrii persoane. Poti inscrie 30 intr-o luna, daca acestea nu vor incepe cum trebuie, atunci ii vei pierde.
Pregateste-ti distribuitorii sa inceapa cum trebuie. Atunci vei vedea o cresterea reala si consistenta in afacerea ta.

5 pasi care sa te ajuta in a-ti pregati noii parteneri si a incepe corect

Pasul 1 – Validarea
Valideaza decizia lor de a se inscrie in Network Marketing. Poate parea un pas evident, dar e uimitor cati il neglijeaza. Nu trebuie sa dureze mult acest pas, dar acorda un moment sa feliciti noul inscris si spune-le ceva despre controlul vietii pe care il vor avea acum. Reasigura-i ca au facut decizia corecta. Vei alunga orice indoieli ale noilor distribuitori care ar putea sa ii faca sa nu se simta bine in legatura cu decizia luata.

Pasul  2 – Stabileste asteptarile
Asteptarile nerealiste sunt unul dintre cele mai mari motive pentru care noii parteneri renunta. Ei au o idee despre cum e Network Marketing, iar cand aceasta nu coincide cu realitatea, reununta. Treaba ta e sa te asigura ca stiu la ce sa se astepte.
Pe langa sentimentele normale ca aceasta profesie nu e usoara si nu te imbogatesti rapid, mai sunt cateva lucruri care trebuie sa le spui.

Succesul sau eseul depind de ei. Tu esti acolo ca sa ii ajuti si sa ii ghidezi, dar nu sa reusesti in locul lor. Ei sunt responsabili de succesul lor. Daca nu reusesc, ei sunt cei care au creat esecul. Daca reusesc, ei au crat succesul.  
Treaba ta e sa ii faci pe noii inscrisi sa fie independenti de tine cat mai repede posibil. Daca se bazeaza complet pe tine sa le spui ce sa faca sau cum sa faca, atunci nu vor putea sa construiasca o afacere pe cont propriu. Cand sunt complet dependenti devi sclavul lor, nu profesorul. Asa ca, asigura-te ca stiu ca in cele din urma vor lucra independent.   
Spune-le distribuitorilor ca vor fi si momente bune si momente rele, si uneori s-ar putea sa vrea sa renunte.  Asigura-te ca stiu ca vei fi acolo pentru ei, ca ii vei ghida in momentele dificile.

Pasul  3 – Fii sigur ca sunt pregatiti
Verifica daca au tot ce au nevoie pentru a incepe. Care ar fi aceste lucruri?
·         Produsul – trebuie sa aiba produsul si sa il foloseasca;
·         Instrumentele necesare – planul de marketing, prezentarea si alte instrumente de care ar avea nevoie pentru a-si construi o afacere de succes si il vor ajuta sa aduca cat mai multi prospecti.
·         Conectarea – arata-le cum sa gaseasca lucruri pe site-ul companiei, unde apar evenimentele, cand sunt conferintele etc. 
·         Explica planul de compensare – trebuie sa inteleaga lucrurile de baza. Nu trebuie sa stie toate detaliile, dar sa stie ce se va intampla din punct de vedere financiar o data ce atinge primele nivele.
·         Invata-i cum da faca o invitatie profesionist. Distribuitorilor tai le va fi mai usor sa inceapa daca macar stiu care e procesul unei invitatii.  

Pasul  4 – Face-ti un plan impreuna
Stati impreuna si face-ti un plan cum vor trece peste primele rankuri si provoaca-i sa faca asta repede. Nu trebuie sa stii cum isi vor atinge cele mai mari scopuri. Doar vedeti cum poate depasi primele greutati si sa-si atinga scopuri mai mici.  Ganditi-va la cum va avea primul client si distribuitor. Incurajeaza-i sa mearga a primul eveniment al companiei.

Daca noii distribuitori/ parteneri pot sa aiba rezultate rapid, atunci e mai probabil ca ei sa continue. Un plan ii va ajuta sa aiba un start rapid.

Pasul  5 – Da-le o tema
Noii inscrisi au nevoie de directie, da-le o tema simpla pentru inceput. 
Si da-le si un termen limita. Aceasta tema ii va ajuta sa inceapa sa lucreze la plan si sa treaca de linia. E o linie la inceput, intre succes si esec. De o parte a liniei, e mai usor sa renunti decat sa continui. De cealalta parte, e mai usor sa continue decat sa renunte.


Asa ca, da-le o tema care sa ii ajute sa treaca linia spre succes. Asta poate sa fie ceva ca: sa inscrie prima persoana sau sa isi spuna intentiile, planurile prietenilor si lumii.

Articol de pe: https://networkmarketingpro.com/articles/ready-set-go-distributors/?inf_contact_key=ea20d7df1d8aa7759f7e9b767ea767ab684b416101097d3a7bbe5617b18e5ff3
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu