miercuri, 20 septembrie 2017

De ce sunt recunoscator celor care m-au respins

Le-am auzit pe toate:
“Nu o sa reusesti niciodata…”
“Ne pare rau sa iti spunem ca…”
“Pur si simplu nu sunt interesat…”
“Nu ar trebui sa te stradui atat de mult…”
Si le-am purtat pe toate cu mine mereu. De ce? Fiindca la inceputul carierei mele am descoperit 2 mari secrete ale succesului: primul – respingerile sunt unul dintre cele mai motivante lucruri, doi – cele mai mari piedici in viata nu o sa vina de la oameni sau de la ceea ce spun ei, ci de la tine insuti.
Asa ca, fiecare “Nu”, m-a impins sa muncesc mai din greu, fiecare “nu o sa reusesti” m-a facut sa fiu mai hotarat sa le dovedesc ca pot. Si stii ce? Am reusit.
Nu sunt singurul. Fiecare persoana care a realizat ceva important sau exceptional in lume – oricare ar fi realizarea – pot sa iti promit ca au avut de-a face cu multe respingeri pana sa ajunga la succes. Te asigur ca este o poveste in spatele fiecarui produs finit la care te uiti acum.

Cu totii avem ziduri in fata noastra

obstacole, zid, rezistenta, perseverenta, succes
Lumea nu e impotriva noastra, cu totii vom avea momente dificile. Respingerea e doar un aspect care e inevitabil pentru toti, indiferent de cat de inteligent, talentat esti sau cata experienta ai. Mai mult, cu cat ambitiile tale sunt mai mare, cu cat te expui mai mult,  cu atat vei auzi mai multe respingeri, si e normal. Cum te definesc aceste esecuri si ce decizi sa faci cu ele – asta e ceva ce poti controla.

Trebuie sa fii responsabil, sa inveti din experientele tale, sa iti gasesti puterea si sa mergi mai departe.
Cand am inceput Netork Marketing-ul nu aveam multe si nici nu stiam totul, inca. Tot ce am avut, a fost o idee – o idee ca pot sa fac asta – destula pasiune si motivatie sa muncesc din greu si mai mult decat inainte.
Atunci am dat peste un cor de remarci de genul “nu esti destul de bun”, “din pacate”, dar oricat de zdrobitoare sunt aceste cuvinte, am stiut ca aveau puterea sa ma motiveze sa merg inainte.
Raspunsurile “scuze, dar...” auzite din nou si din nou m-au invatat rezistenta. Daca nu le-as fi auzit, nu sunt sigur ca azi as fi unde sunt acum. Mai multe decat imi amintesc fiecare “da”, imi amintesc fiecare “nu”. Au fost cele mai motivante momente.
Dupa cum vad eu lucrurile, avem 2 optiuni: le putem permite celorlalti sa ne spuna ca nu putem reusi si sa ii credem, sau putem lua negativitatea si sa o folosim ca pe un imbold. Putem persevera in ciuda a ceea ce ne spun ceilalti. Daca vrei sa ai succes, trebuie sa intelegi ca unde esti azi nu are nicio legatura cu unde poti merge maine – daca nu ai ajuns inca, nu inseamna ca nu vei ajunge niciodata.  Esti pe drumul tau in a deveni ceva maret, trebuie doar sa recunosti posibilitatea si sa fii responsabil.

Nu lasa pe nimeni sa iti fure visul – ia ce poti din greutati, iar pe restul uita-le. 

2 comentarii:

  1. Multumesc Grigore pentru aceasta postare interesanta.De cate ori citesc lucruri spuse de Bob Reina imi captiveaza atentia.Cred ca acelasi lucru se intampla si cu alti oameni.Ce spune Bob Reina ar trebui citit de toata lumea deoarece Bob are experienta in sistemele MLM si ne impartaseste si noua din experienta lui pentru a invata la randul nostru.In momentul cand am ales compania Talk Fusion am luat cea mai buna decizie din viata mea deoarece activez intr-o companie sigura care-mi ofera produse video de ultima generatie si mai mult ma plateste INSTANT.Cine nu cred poate proba.Daca nu doriti acest lucru poate aveti succes in clubul din care faceti parte 40-40-40. Grigore va poate explica ce inseamna acest club.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu Maria pentru comentariu. Te felicit si ma bucur ca ai acceptat sa fim parte a acestui mare concept care se numeste Talk Fusion, devenind astfel o mare sansa pentru cei care fac acum parte din "clubul 40-40-40"

      Ștergere